Een bijzondere plek bij Venlo: Hotel Maashof

Een bijzondere plek bij Venlo: Hotel Maashof

Wil je naar Venlo en omgeving en ben je op zoek naar een mooie verblijfplaats? Wil je er even tussenuit en zou je graag eens niet om hoeven kijken naar eten of andere huishoudelijke taken? Een beetje luxe dus…Dan is hotel Maashof precies wat je zoekt. Een hotel wat veel meer is dan alleen maar een plek om te slapen en te eten. Een plek waar je ook kunt genieten van bijzondere arrangementen of alleen al van het prachtige uitzicht vanuit je moderne hotelkamer. Je kijkt namelijk uit over forellenvijvers, waar het ooit allemaal mee begonnen is!

Overnachten in Venlo

Wil je gaan zoeken naar ‘overnachting Venlo’ dan verwacht je natuurlijk hotels te vinden die midden in Venlo liggen. Waar het druk is en rumoerig, om maar iets te noemen. Wat een verrassing is het dan om uit te komen bij hotel Maashof in Venlo. Ooit begonnen als een forellenvijver is dit familiebedrijf uitgegroeid tot een toonaangevend hotel en recreatiebedrijf. Met passie voor het vak en dat proef je aan alles wat er hier gebeurt. Met veel leuke activiteiten en ook leuk om te weten: ondanks dit biedt het hotel ook nog een laagste prijs garantie! En oké, al moet je je afvragen of je dit nu echt moet willen als je op vakantie bent… er is gratis Wifi! Een antwoord op de vraag van vele pubers.

Familiekamers

Hotel Venlo voor gezinnen: tja, dat kon nog weleens zoeken worden, dacht je. Maar dat valt alles mee! Bij dit hotel zijn namelijk leuke familiekamers te boeken. En om het nog leuker te maken: ook de hond mag mee! Met z’n vieren (twee volwassenen en twee kinderen) én de hond een paar daagjes er tussenuit wordt zo wel heel aantrekkelijk! En dus ook nog eens voor een leuke prijs. Voor vaders en moeders van jonge gezinnen is dit toch wel een heerlijk luxe uitkomst. Want hoe vaak is de luxe van een hotel nu mogelijk op deze manier? Of de kinderen liggen niet bij je op de kamer (wat met hele jonge kinderen nu eenmaal niet te doen is) en anders mag de hond meestal niet mee. En er zijn zelfs hotels waar je helemaal niet komen wil met kinderen, omdat ze zo ongeveer weg gekeken worden. Gelukkig is hier dus Maashof: met een warm welkom voor het gezin.

lijn groen oudersenzo
Een bijzondere plek bij Venlo: Hotel Maashof

Met de kinderen

Met de kinderen op stap? Boek dan ook een Toverland arrangement. Dit leuke attractiepark biedt alle kinderen (van jong tot oud) leuke attracties, zodat een gezin met grote leeftijdsverschillen het hier voor iedereen gezellig weet te maken. Of wat dacht je van een GPS-tocht met z’n allen?

Met z’n tweetjes op stap

Of ga je juist graag met z’n tweetjes er even tussenuit? Hotel Maashof heeft heel veel leuke arrangementen waar je dan uit kiezen kunt. Met de e-chopper op stap bijvoorbeeld, of met de Segway! En dat is dan nog maar een kleine greep uit alle mogelijkheden. Genieten van de omgeving wordt zo wel heel makkelijk gemaakt. O ja, handboogschieten kan ook nog. Iets heel anders, maar wel leuk!

lijn groen oudersenzo
Een bijzondere plek bij Venlo: Hotel Maashof
Een bijzondere plek bij Venlo: Hotel Maashof

Forellenvijver

Tja, ooit begonnen dus als forellenvijver. Dus allicht dat er ook gevist kan worden. Maar dat niet alleen, er zijn hier zelfs instructeurs die je alles kunnen leren over forelvissen. En dat is ook een leuke activiteit om met de kinderen te doen! Plakken we er dan ook maar meteen een bbq achteraan?

Venlo en omgeving

Het hotel op zich is al gewoon een bezoekje waard, maar wil je toch nog meer zien? In deze prachtige omgeving is genoeg te zien en te beleven. De binnenstad van Venlo is zeker een bezoekje waard. Maar met kinderen zit je waarschijnlijk aan andere dingen te denken. Naast Toverland kan je denken aan klimmen bij Fun Forest of met jongere kinderen lekker spelen in Tegelen in het speelpark Klein Zwitserland. Je kunt een bezoekje brengen aan het Limburgs Museum (ook leuk voor kinderen) of ga heerlijk wandelen en struinen door de omgeving. Of fietsen natuurlijk. Een fiets huren vinden veel kinderen immers ook leuk.

Op naar Venlo!

liefs Wil

Meer informatie

5x Leuke vakantieparken in Nederland om te genieten met het gezin
Vakantie in eigen land. Wat zijn de leukste parken?
Op vakantie in eigen land? Ontdek recreatiepark de Leistert!
Drie tips voor een super leuke vakantie in eigen land!

Bronvermelding

Tekst: Wil Cats
Stockfoto: 123rf.com

#ad Deze blog wordt je aangeboden door Maashof.com.

BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *