Goede voornemens voor het nieuwe jaar

Goede voornemens voor het nieuwe jaar

Het einde van het jaar nadert, vaak een tijd van gezelligheid. Maar voor de gezelligheid voor mij begint moet er nog heel wat gedaan worden. Mijn streven is de laatste twee weken van het jaar niet of in ieder geval, nauwelijks te werken, maar zoveel mogelijk van mijn gezin, leuke dingen en andere dierbaren te genieten. Dat betekent dat ik de weken daarvoor nog een tandje harder moet rennen om alles op tijd klaar te krijgen. Los van alle ‘moetjes’ en schrijvelarij, moet natuurlijk ook worden nagedacht over nieuwe plannen voor 2018, eventuele goede voornemens.

Tevreden

Als ik terug kijk naar afgelopen jaar mag ik tevreden zijn. Mijn belangrijkste doel dit jaar was de site Oudersenzo.nl goed op de rit te zetten. En dat is gelukt. Dat is zeker niet aan komen waaien, ik heb daar echt heel hard voor moeten werken, maar het is wel gelukt. En daar ben ik blij mee. Het jaar 2017 stond vooral in het teken van de lancering van deze site.
Het jaar 2018 wil ik vooral gaan gebruiken om de site verder uit te bouwen door nieuwe items te plaatsen en vooral nog veel meer reportages te schrijven. Maar welke goede voornemens heb ik nog meer?

Goede en minder goede besluiten

Afgelopen jaar heb ik goede beslissingen genomen en minder goede. Zo is de overstap voor bannerexploitatie van mijn vorige advertentiebureau naar NextDayMedia een goede stap gebleken, maar daarentegen belande de samenwerking met een salesmanager al heel snel op een dood spoor. Gelukkig zijn er inmiddels andere manieren gevonden om meer advertorials binnen te halen. Soms probeer je iets en blijkt het toch een beetje anders te lopen dan je vooraf had gehoopt. Ook dat hoort bij ondernemen.

lijn groen oudersenzo
Goede voornemens voor het nieuwe jaar

Goede voornemens: Uitbreiding Mooie mama

De afgelopen weken ben ik begonnen met een nieuwe rubriek ‘Mooie mama’. Een rubriek waarin ik niet alleen veel informatie ga verstrekken over huidverzorging en make-up, maar ook veel producten wil gaan bespreken.
Ik merk dat ik hier blij van word, ik heb immers niet voor niets ooit de opleiding voor Schoonheidsspecialiste gedaan, net als mijn opleiding tot hairstyliste en visagiste. Na afronding heb ik daar – door omstandigheden – nooit meer iets mee gedaan, maar het thema ‘verzorging’ heeft altijd mijn interesse gehouden. Ik verheug me er dus echt op om daar volgend jaar meer inhoud aan te geven.

Persoonlijk blog

Waar dit jaar niet zo vaak tijd voor was, was het schrijven over mijn leven in mijn persoonlijke blog. Vooral tijdgebrek was hiervan een belangrijke reden. Ik was zo bezig met het schrijven van reportages, reviews, bezoekersacties, boekbesprekingen en ervaringsverslagen dat ik er pijn van kreeg in mijn armen, schouders, vingers en polsen (waar niet eigenlijk) waardoor er nauwelijks gelegenheid over bleef voor een persoonlijke noot. In 2018 hoop ik daar meer tijd voor te krijgen.

Unboxen

Nog een goed voornemen voor 2018: ik wil meer gaan unboxen en dan met name de verzamelobjecten voor de kids! Ik vind dat leuk en ik wil daar meer mee gaan doen. Er bestaan al allerlei ideeën hoe ik het wil gaan aanpakken en ook daar verheug ik mij enorm op.

Goede voornemens: Verhogen bezoekersbereik!

En dan de laatste… Oudersenzo is afgelopen jaar naar 100.000 unieke bezoeker per maand gestegen, dank zij jullie! Daar ben ik natuurlijk hartstikke blij mee en daarvoor wil ik jullie enorm bedanken!
Met deze aantallen ben ik blij maar nog niet tevreden. Ik ga mijn uiterste best doen om ditzelfde resultaat in 2018 opnieuw met 100.000 bezoekers per maand te verhogen! En daar heb ik jullie natuurlijk heel hard voor nodig.

Nog een paar dagen, dan zitten we alweer in het nieuwe jaar. Vandaag wordt de laatste nieuwsbrief van dit jaar verstuurd. Graag wil ik jullie allemaal bedanken voor het bezoeken van mijn site in 2017. Hopelijk mag ik jullie in 2018 weer opnieuw welkom heten met nieuwe reportages, reviews en natuurlijk spetterende bezoekersacties.

Ik wens jullie allemaal heel fijne feestdagen en een meer dan gezellige jaarwisseling!!

liefs Marion

Extra informatie

Hoe viert men het Chinees Nieuwjaar?
Ben jij al bekend met het schrijven van een nieuwjaarsbrief?
Verrassende oliebollen voor oudejaarsavond
Zo wordt oudejaarsavond onvergetelijk

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© afbeelding: 123rf.com

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *