Winactie: 2x schoolspullen bij Bruna t.w.v. 35 euro!

Winactie Schoolbenodigdheden Bruna

Nog een paar weken en dan barst het vakantieplezier weer los. Even geen wekkers in de vroege morgen, geen ochtendstress om de kids op tijd op school te krijgen en een paar weken geen gedoe om huiswerk. Een heerlijk vooruitzicht! Maar de zomervakantie is ook het moment om schoolspullen aan te schaffen voor het nieuwe schooljaar.

Schoolspullen

Misschien gaat jouw zoon of dochter na de zomervakantie voor het eerst naar de basisschool of begint hij in het nieuwe schooljaar als brugpieper op de middelbare! Spannend! En prijzig! Want er zullen de nodige schoolspullen moeten worden aangeschaft. Natuurlijk kun je het zo gek maken als je zelf wilt, maar er zijn bepaalde benodigdheden die absoluut niet mogen ontbreken.

Wat heb je allemaal écht nodig?

Agenda

Met stip op nummer één staat natuurlijk de schoolagenda. Een agenda is niet alleen belangrijk voor het noteren van het huiswerk, maar het is vooral een heel leuke aankoop! Vooral het pimpen van de agenda is super leuk te doen! Als je nog ideeën zoekt om je agenda te pimpen, kijk dan vooral eens op deze blog.

lijn groen oudersenzo
Winactie Schoolbenodigdheden Bruna

Schooltas

Je schoolspullen én lunchtrommel moeten natuurlijk ergens in vervoerd worden. Een goede schooltas mag dus niet ontbreken. Zorg dat deze stevig genoeg is, zodat hij niet snel bezwijkt onder de zware vracht aan schoolboeken.

Checklist

Voor alle overige benodigdheden, verwijs ik je graag naar deze handige schoolspullen-checklist (pdf). Uitdraaien en shoppen maar! Woordenboeken zijn niet op alle scholen verplicht, handig hiernaar te informeren voor je gaat shoppen.

Je kunt zien dat het bij elkaar een behoorlijke lijst is en omdat wij begrijpen dat je liever je geld besteed aan ijsjes tijdens de zomervakantie, gaan we 2 vouchers verloten t.w.v. 35 euro die besteed kunnen worden aan schoolspullen bij Bruna. Lees snel verder wat je hiervoor moet doen!

lijn groen oudersenzo
Winactie Schoolbenodigdheden Bruna

Wat verloten we?

We gaan 2 vouchers verloten t.w.v. 35 euro die besteed kunnen worden aan schoolspullen bij Bruna.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur je mail naar winactie@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Schoolspullen’. Surf naar deze blog en geef een aanvullende tip voor het pimpen van je agenda! Uit de leukste tips zullen we de twee winnaars trekken. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!
Om kans te maken is het noodzakelijk dat je je hebt aangemeld voor het ontvangen van onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 9 juli 2021 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

5 boosterpacks Pokémon Sword & Shield
Baby Born Magic Girl
Win een boek!
Duurzaam tuinieren voor kinderen
Pieter Konijn pakket
Toen Rups een vlinder werd
Buurman & Buurman pakket
Neckpillow Dooky
Pindakaaspakket
Elliott van de Aarde pakket
Bach Bloesem Mix
5th Season fruit bites

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Winactie Schoolbenodigdheden Bruna
lijn groen peuteren

2 reacties

  • mijn dochter gaat naar het voortgezet en zou graag met haar shoppen voor nieuwe schoolspullen. een bijdrage is natuurlijk altijd welkom

  • Diana Beekhuizen

    Heel graag voor mijn dochtertje. Een leuke agenda om heel goed haar huiswerk bij te houden is een heeeeel goed plan en leuke schriften en highlighters zijn ook welkom

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *