Gratis winactie: 3x Laura’s Bakery Kinderbakboek 2

Hallo bakvrienden! Heb je een kleine chef-kok thuis die dol is op bakken? Of ben je zelf enthousiast om samen met je kinderen de keuken in te duiken? Dan hebben wij geweldig nieuws voor jullie! We geven niet één, niet twee, maar drie exemplaren weg van het fantastische “Laura’s Bakery Kinderbakboek 2“! Dit boek staat boordevol heerlijke recepten die perfect zijn om samen met jouw kleine koksmaatje te ontdekken. Van zoete verrassingen tot hartige lekkernijen, elk recept is een avontuur op zich dat de creativiteit en liefde voor bakken zal doen ontvlammen. En wat is er nu leuker dan samen in de keuken herinneringen te maken?

Doe mee en maak kans op een van de drie exemplaren. Wie weet sta jij binnenkort wel samen met je kind(eren) te stralen in de keuken, gewapend met nieuwe, inspirerende recepten die iedereen kan meehelpen te maken! Lees snel verder om te ontdekken hoe je mee kunt doen!

Gratis winactie: 3x Laura’s Bakery Kinderbakboek 2

Laura’s Bakery Kinderbakboek 2

In Laura’s Bakery Kinderbakboek 2 vind je 30 gloednieuwe recepten, met nu voor het eerst ook een hartig hoofdstuk. Ook niet onbelangrijk: heb je het eerste deel van Het Kinderbakboek nog niet? Geen probleem, je kunt ze ook prima los van elkaar in huis halen.

Alle recepten zijn duidelijk opgedeeld in stappen en iedere stap is voorzien van een vrolijke, heldere illustratie. Bij ieder recept vind je ook de tekstuele uitleg, een foto van het eindresultaat, een bewaaradvies en meestal ook een variatietip. Voor alle grote en kleine koekenbakkers wordt bakken zo wel heel erg leuk! Ga aan de slag met een heerlijke pannenkoekentaart en dinosaurus koekjes of kies voor de cheesecake trifle en kaas pretzels. Duik samen de keuken in of laat je verrassen als kinderen op eigen houtje aan de bak gaan. 

Met Het Laura’s Bakery Kinderbakboek 2 kun je niet alleen de lekkerste zoete én hartige recepten bakken, maar je krijgt ook toegang tot een exclusieve online omgeving. Hier vind je allerlei vermaak voor tijdens de vakantie of als je moet wachten op een baksel in de oven: kleurplaten, puzzels, knip- en plak werkjes etc. Het boek is via onderstaande buttons verkrijgbaar.

Het Laura’s Bakery Kinderbakboek 2 | 9789000379668 | Laura Kieft | Forte

Gratis winactie: Een zomer met Kleine giraf!

Wat verloten we?

We gaan drie exemplaren verloten van het boek Laura’s Bakery Kinderbakboek 2 van Laura Kieft.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur een mail met je naam en adres naar winactie@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Bakboek’. Vergeet je niet aan te melden voor onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 30 mei 2024 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

Frietje Frommel
Zomerpakket Kleine Giraf
Fluffie Stuffiez
De reuzenpoffer
Kinderboek Daaf Duif

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *