Gratis winactie: Maak kans op het spel Gnome Sweet Gnome!

Heb je kleuters in huis die altijd in zijn voor een avontuur? Dan hebben wij iets speciaals voor jou! We verloten namelijk 3 exemplaren van het betoverende spel “Gnome Sweet Gnome“. Dit houten spel is niet zomaar een spelletje; het is een magisch reisje dat de logica en deductievaardigheden van de kleintjes op speelse wijze stimuleert. Klaar voor een magische ontdekkingstocht in de wereld van kabouters? Terwijl ze spelen, merken ze niet eens dat ze bezig zijn met het ontwikkelen van hun denkvermogen. “Gnome Sweet Gnome” is als een slimme, vermomde leraar die in een kabouterpakje door het bos huppelt. Zo leuk kan leren zijn!

En nu komt het mooiste: jij kunt één van de gelukkigen zijn die dit fantastische spel wint! Of je nu ouders, grootouders, of gewoon een enthousiaste babysitter bent, iedereen maakt kans. Wees er snel bij, want de kabouters zijn ongeduldig om nieuwe vriendjes te ontmoeten! Lees snel verder!

Maak kans op het spel Gnome Sweet Gnome!

Gnome sweet Gnome

Drie speelse kabouters hebben zich verstopt in jouw tuin! Kan jij ontdekken waar ze zitten? Probeer één van de 48 opdrachten na te bouwen die geschikt zijn voor de leeftijd 3 tot 7 jaar. Help jouw kleuter zijn talent verder te doen groeien door te stapelen, tellen, verstoppen of gewoon te spelen met deze kabouters.  

Inhoud: 3 houten kabouters, 3 houten bloempotten, opdrachtenboekje met 48 opdrachten en oplossingen, spelregels.
Skills: Taallogica, visuele waarneming, probleemoplossend denken, oog-handcoördinatie.

Gnome sweet Gnome | 5414301525622 | SmartGames

Maak kans op het spel Gnome Sweet Gnome!

Wat verloten we?

We gaan drie exemplaren verloten van het leerzame spel voor kleuters: Gnome sweet Gnome van SmartGames.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur een mail met je naam en adres naar winactie@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Gnome’. Vergeet je niet aan te melden voor onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 24 juni 2024 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

Babyarmbandje met naam
Frietje Frommel
Laura’s Bakery Kinderbakboek 2

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *