Gratis winactie: 2x Kinderboek Frietje Frommel

Ben je klaar om mee te duiken in een wereld vol humor en avontuur? Doe dan mee met onze fantastische winactie en maak kans op één van de twee gratis exemplaren van het hilarische kinderboek “Frietje Frommel”! Dit boek neemt je mee op een onvergetelijke reis samen met een excentrieke kolonel buiten dienst, een chaotisch avontuur in een overvolle kringloopwinkel, en een spectaculaire ervaring op een vliegdekschip. Mis deze kans niet om je kinderen te verrassen met een verhaal vol fantasie en plezier. Frietje Frommel is een heerlijk boek om zelf te lezen of om lekker uit voor te lezen. Perfect straks voor de zomervakantie!

Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden voor onze nieuwsbrief en ons vertellen waarom jij dit boek graag zou willen winnen! Lees snel verder en stuur ons je deelname mail en wie weet ben jij binnenkort de trotse eigenaar van dit grappige en innemende boek.

Gratis winactie: 2x Kinderboek Frietje Frommel

Frietje Frommel

Frietje Frommel leeft in een overvolle woning waar zelfs de trottoirs bezaaid zijn met allerlei objecten. Haar moeder handelt in tweedehands spullen terwijl haar vader zich bezighoudt met schroot. Helaas brengt dit niet genoeg geld op om de rekeningen te betalen. Om wat extra inkomen te genereren, verhuren ze hun zolder aan een gepensioneerde kolonel die er woont met zijn vier kippen. Op een dag ontdekken Frietje en haar beste vriend een advertentie voor een vliegdekschip, te koop voor slechts honderd euro. Zonder te aarzelen koopt Frietje het schip, denkend aan de waarde van het metaal. Ze hoopt dat dit schip de oplossing zal zijn voor hun financiële problemen, maar mogelijk veroorzaakt het juist meer chaos.

‘Frietje Frommel’ is een humorvol en boeiend verhaal, geschreven door Barbara Scholten, die ook bekend is van titels zoals ‘Oma Luchtbuks’ en ‘Donnie Donut’. De vermakelijke illustraties in het boek zijn het werk van Els van Egeraat.

9789021685304 | Barbara Scholten | Uitgeverij Ploegsma

Gratis winactie: Frietje Frommel

Wat verloten we?

We gaan twee exemplaren verloten van het kinderboek Frietje Frommel.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur een mail met je naam en adres naar winactie@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Frietje Frommel’. Vergeet je niet aan te melden voor onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 14 juni 2024 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

Laura’s Bakery Kinderbakboek 2
Zomerpakket Kleine Giraf
Fluffie Stuffiez
De reuzenpoffer
Kinderboek Daaf Duif

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *