Zaterdagmiddag Vondelpark Openluchttheater, plezier voor de hele familie!

Het Vondelpark Openluchttheater viert deze zomer haar 50e verjaardag, en dat betekent feest! Elk weekend in juni en juli kun je hier terecht voor een bonte mix aan voorstellingen. Van dans tot klassiek, van muziek tot comedy, en natuurlijk familievoorstellingen. Vooral die laatste zijn echte aanraders voor een gezellige zaterdagmiddag met het hele gezin.

De zaterdagmiddag in het Vondelpark Openluchttheater is voor de hele familie

Zaterdagmiddagen voor het gezin

Zaterdag 22 juni

Op zaterdag 22 juni om 15.00 uur trapt Het Kleine Theater af met hun moderne twist op het klassieke sprookje “Roodkapje”. Na 388 jaar hetzelfde verhaal te hebben meegemaakt, is Roodkapje er wel klaar mee. Ze kiest een ander pad, ontmoet allerlei vreemde sprookjesfiguren en ontdekt uiteindelijk dat ze de wolf toch wel een beetje mist.

Zaterdag 6 juli

Op zaterdag 6 juli om 15.00 uur is het tijd voor “Gezocht: Konijn” door MaasTD. Drie politieagenten gaan op zoek naar een ontsnapt konijn dat overal voor chaos zorgt. Het konijn graaft zonder vergunning, eet wortels zonder te betalen en poept gewoon op straat. Deze hilarische achtervolging door een miniatuurstad belooft veel lachende gezichtjes.

Zaterdag 20 juli

Op zaterdag 20 juli om 15.00 uur brengt Vanaf2Producties “Anansi de Spin – Sterker dan Olifant” naar het openluchttheater. In deze muzikale poppenvoorstelling probeert Anansi de lekkerste banaantjes te bemachtigen, maar wordt tegengewerkt door de sterke Olifant. Anansi daagt haar uit voor een touwtrekwedstrijd, met een slim plannetje in zijn achterhoofd.

Gratis toegang, donaties welkom

Alle voorstellingen in het Vondelpark Openluchttheater zijn gratis toegankelijk. Een vrijwillige donatie wordt echter zeer gewaardeerd. Voor sommige optredens kun je zelfs een zitplaats reserveren tegen betaling, zodat je zeker bent van een goed plekje.

Programma-overzicht

Het Vondelpark Openluchttheater is in juni en juli elk weekend open met een afwisselend programma:

  • Vrijdagavond: dans
  • Zaterdagmiddag: familievoorstellingen
  • Zaterdagavond: comedy
  • Zondagochtend: klassiek
  • Zondagmiddag: (pop)muziek

Wil je weten wat er nog meer op de planning staat? Check dan het volledige zomerprogramma op www.openluchttheater.nl/agenda.

Kom gezellig langs en geniet van een zomer vol cultuur en vermaak in het hart van Amsterdam!

liefs Marion

Meer informatie

Leuke ideeën voor een weekendje weg met de kids
De leukste uitjes voor tieners en pubers in Nederland
Organiseer een klassenuitje! Maar hoe?

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© Foto credits: Elske Hazenberg

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *