Maak kans op het uitdagende bordspel Monopoly Vals geld!

Maak kans op het bordspel Monopoly Vals geld

De herfst en de winter zijn bij uitstek de seizoenen om binnen met elkaar plezier te hebben rondom een bordspel. Het spelen van Monopoly is al tientallen jaren geliefd en op Oudersenzo hebben we al vaker aandacht besteed aan deze “evergreen” (hier en hier). Er zijn zoveel leuke varianten, dat we er geen genoeg van kunnen krijgen, zoals bijvoorbeeld van deze Monopoly Vals Geld editie!

Terwijl het buiten koud en donker wordt, is het binnen warm en licht: Kerst is van oudsher hét moment om gezellig samen te komen met de hele familie. Op kerstavond samen lachen, praten en spelen is één deel van de traditie, maar het zou Kerst niet zijn zonder cadeautjes, natuurlijk! En hoe combineer je pakjes voor onder de boom en samen plezier hebben beter dan met de spelletjes van Hasbro? Neem alleen al de Monopoly-reeks, die in zijn eentje alles in huis heeft om elke spelletjesfan van vijf jaar of ouder uren aan speelplezier te laten beleven. 

Monopoly Vals geld

In Monopoly Vals Geld zijn dingen niet altijd zoals ze lijken. Er zijn namelijk nepgeld en nepkanskaarten in het spel! Gelukkig deelt Mr. Monopoly zijn decoder met je, zodat je de nepitems kunt identificeren en nog steeds flink geld kunt verdienen. Daarnaast krijg je ‘beschuldigingsmunten’ waarmee je je tegenstanders kunt uitdagen. De speler met het meeste geld aan het eind van het spel – echt óf nep – wint!  

Lees snel verder, want jij kunt kans maken op een exemplaar van dit super leuke spel!

Monopoly Vals geld | 5010993880317

lijn groen oudersenzo
Maak kans op het bordspel Monopoly Vals geld

Afgerond

We gaan drie exemplaren verloten van heDe actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Maak kans op het bordspel Monopoly Vals geld
lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

10 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *