Minister Koolmees gaat in gesprek op Negenmaandenbeurs

Minister Koolmees in gesprek op negenmaandenbeurs

Het actiever betrekken van de vader bij de komst van de baby valt op in de programmering van de De negenmaandenbeurs, Wouter Koolmees, Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, gaat woensdag 21 februari in gesprek met (aanstaande) vaders over dit onderwerp.

Financiële consequenties

Daarnaast kunnen ouders de financiële consequenties van hun werk-zorgverdeling beoordelen met de WerkZorgBerekenaar en komen ze alles te weten over sparen en beleggen voor hun kind. Daarmee staat de beurs niet alleen in het teken van de babyuitzet, maar vooral ook uit informatieve workshops. De Negenmaandenbeurs wordt van 21 t/m 25 februari gehouden in RAI Amsterdam.

Vaders in gesprek met de Minister

Tijdens een speciale editie van het ‘Papaklas College’, een initiatief van o.a. Sander de Heer van Q-Music, schuift Wouter Koolmees, Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid aan. Voor het eerst gaat hij daar in gesprek met (aanstaande) vaders over het vaderschap, verlof en verdeling van zorgtaken thuis. Bovendien deelt hij daar zijn plannen op dit gebied voor de komende tijd.
Woensdag 21 februari, 11.30 uur

lijn groen oudersenzo
Minister Koolmees in gesprek op negenmaandenbeurs

Groter deskundig programma dan ooit

Opvallend dit jaar zijn de grote hoeveelheid informatieve sessies. Zo kunnen bezoekers diverse workshops volgen die inzichtelijk maken hoe de komst van een kind zich doorvertaalt in de portemonnee. Met de WerkZorgBerekenaar van WomenInc./Nibud weten (aanstaande) ouders wat een andere werk-zorgverdeling betekent voor hun financiële situatie. Het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap zoomt in op de rechten en plichten van de ouder op het werk. Bovendien gaat Robeco in op sparen en beleggen voor het kind in de toekomst.

De voorverkoop is gestart!

Als je nu alvast online je kaartjes koopt, betaal je geen 19,50 euro (aan de kassa) maar slechts 15,95 euro! Die euro’s zijn alvast makkelijk verdiend!

liefs Marion

Extra informatie

Negenmaandenbeurs en huishoudbeurs 2018
Met korting naar de negenmaandenbeurs 2020, wat is er allemaal te doen?

Bronvermelding

© Negenmaandenbeurs

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *