Met korting naar de Negenmaandenbeurs 2020

Met korting naar de negenmaandenbeurs 2020

Van 26 februari t/m 1 maart 2020 vindt de Negenmaandenbeurs weer plaats in RAI Amsterdam. Twijfel je nog of de Negenmaandenbeurs wel iets voor je is? We vertellen je graag wat er allemaal te doen is en waarom je de Negenmaandenbeurs beslist eens moet bezoeken. Overtuigd? Bestel dan nu je tickets online met een flinke korting!

Zwanger van een tweede, wat is er anders?
Volop innovatie tijdens Amsterdam Baby Week

De Negenmaandenbeurs: hot or not?

Niet iedere (aanstaande) ouder staat te springen bij het idee om een beurs te bezoeken die volledig in het teken staat van zwanger zijn, bevallen, borstvoeding en baby’s. Toch wint de Negenmaandenbeurs de laatste jaren steeds meer aan populariteit. Sterker nog: wanneer je -al dan niet voor het eerst- een kindje verwacht mag je deze beurs eigenlijk niet missen. Er is genoeg leuks te doen voor aanstaande mama’s en papa’s. Zo kun je bijvoorbeeld de meest hippe kinderwagens en de laatste items voor de babyuitzet bij elkaar shoppen op de Negenmaandenbeurs.

Maar waarom moet jij de Negenmaandenbeurs nu écht een keer bezoeken? We zetten de wat ons betreft belangrijkste redenen voor je op ’n rijtje.

Bezoekers trekken portemonnee op Negenmaandenbeurs 2020

Met korting naar de Negenmaandenbeurs 2020

Je kunt er inspiratie voor de babykamer opdoen

Benieuwd naar de allerlaatste trends in babykamerland? Of wil je gewoon graag wat inspiratie opdoen voor de babykamer? Dan ben je bij de Negenmaandenbeurs aan het juiste adres. Je gaat gegarandeerd met leuke ideeën voor kleuren, design, accessoires en meubels naar huis. Er is trouwens ook een wand vol geboortekaartjes waar je unieke ideeën kunt opdoen.

Ook je peuter hoeft zich niet te vervelen

Ook aan je dreumes of peuter is gedacht. Zo is er een Balorig Speelplein waar je kleintje naar hartenlust kan klimmen, klauteren en springen. Ook treedt Kim-Lian van der Meij op: ze zal kinderliedjes zingen en voorlezen uit haar boek “Dierendorpje”. Is dat niet genoeg? Kom dan naar het feestje van Kikker. Hier zal je kleintje zich zeer zeker niet vervelen!

Gratis advies van zorgprofessionals

Wil het geven van borstvoeding niet lukken? Of heeft je kindje problemen met eten of (door)slapen? Loop je rond met andere opvoedkundige of misschien medische vraagstukken met betrekking op je baby? Dan kun je op de Negenmaandenbeurs terecht voor gratis advies van zorgprofessionals. Stap vooral even binnen bij de Dialogen Lounge!

Met korting naar de Negenmaandenbeurs 2020

Gratis workshops

Voor de creabea’s en leergierigen onder ons zijn er op de Negenmaandenbeurs verschillende informatieve en interactieve workshops te volgen. Hiervoor kun je terecht in hal 8. Er zijn workshops op het gebied van voeding en een duurzame lifestyle te volgen, maar ook voor creatieve workshops ben je bij de Negenmandenbeurs aan het juiste adres.

Geniet van het festivalsfeertje

Genieten van de Negenmaandenbeurs doe je geheel in festivalstijl. Heb je even genoeg van het shoppen, de inspiratie en de workshops? Plof neer op een van de vele chillspots en geniet onder het genot van een drankje van de lekkerste muziek. Voor je het weet ben jij weer klaar om ertegenaan te gaan!

Neem ’n kijkje bij het Innovatieplein

Ben jij geïnteresseerd in technologie? Dan is het Innovatieplein echt iets voor jou. Vaders vinden dit overigens ook heel leuk, dus sleep vooral je partner mee naar deze beurs. Op het Innovatieplein maak je kennis met elektrische kinderwagens, opvouwbare badjes en andere nieuwe snufjes op het gebied van babytechnologie.

Met korting naar de Negenmaandenbeurs 2020

De Negenmaandenbeurs wordt elk jaar leuker

De Negenmaandenbeurs innoveert. Elk jaar is er meer te doen en geen jaar is hetzelfde. Net als jullie als ouders, gaat de Negenmaandenbeurs met haar tijd mee. Had de beurs heel vroeger nog een wat stoffig imago, komen er tegenwoordig heel veel verschillende (aanstaande) ouders op af: van jong tot oud, van heel hip en modern tot wat traditioneler. Er is aan het hele gezin gedacht: voor iedereen is er wel wat leuks te doen op de Negenmaandenbeurs. Zowel papa, mama als de kleintjes hoeven zich geen moment te vervelen.

Benieuwd wat er dit jaar allemaal te doen is op de Negenmaandenbeurs? Koop dan vandaag nog jouw tickets online met een flinke korting. We zijn natuurlijk ook benieuwd naar jouw ervaringen met de Negenmaandenbeurs. Heb jij de beurs al eens bezocht? En hoe is dat toen bevallen? Laat het ons weten in de comments!

Tickets met korting bestellen!

De tickets zijn normaal 22,00 euro. Oudersenzo mag de tickets met een flinke korting aanbieden. Via deze link betaal je slechts 19,50 euro voor je ticket voor de Negenmaandenbeurs 2020.

Liefs Amber

Extra informatie

Bezoekers trekken portemonnee op Negenmaandenbeurs 2020
Het DNA van je baby veranderen?
Volop innovatie tijdens Amsterdam Baby Week
Zwanger van een tweede, wat is er anders?
Bestel dan nu je tickets online met een flinke korting
Themapagina: Zwangerschap
Negenmaandebeurs: Van primeur DNA-test tot pop-up babyrestaurant
Minister Koolmees gaat in gesprek op de Negenmaandenbeurs

Bronvermelding

Tekst: Amber Fernandes
© afbeeldingen: Negenmaandenbeurs

lijn oudersenzo met hartje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *