Klaagmuur – Anoniem je hart luchten

Klaagmuur - Anoniem je hart luchten

Of je nou zwanger bent, net bent bevallen, een peuter, schoolkind of puber hebt rondlopen, soms is het moederschap of vaderschap net niet wat je ervan had verwacht. Zwangerschapskwaaltjes zijn soms heftiger dan alleen maar ‘vervelend’, babygehuil kan soms door merg en been gaan als het – voor je gevoel – al uren duurt, een dwarse peuter plak je soms het liefst achter het behang bij de honderdste ‘nee’ van die dag en pubers plak je soms het liefste achter het behang. Volgens iedereen hoor je met je hoofd in de wolken te lopen maar je merkt dat dit niet altijd mogelijk is. Natuurlijk houd je zielsveel van je kindje of die baby in je buik, maar soms een ietsiepietsie minder.

Zit je met een brok ellende in je lijf of hoofd, of wordt je keel letterlijk dichtgeknepen door ingehouden verdriet, woede of frustratie: lucht dan anoniem je hart op onze klaagmuur. Of lees de reacties die andere moeders en vaders hier al hebben achter gelaten. Die soms precies tegen dezelfde emoties of onmacht aan lopen als jij. En wat een verademing is het, te lezen dat je niet de enige bent! Dat lucht nog eens op!

Even anoniem je hart kunnen luchten, zegt niets of je wel of niet genoeg van je kindje houdt. Een moment van stoom afblazen lucht op, de herkenbare klaagzangen van anderen bieden troost. Even klagen maakt je géén slechte vader of moeder. Je zal zien, dat je niet de enige bent. De klaagmuur biedt jou de gelegenheid om je gedachten te verwoorden en je gevoelens te uiten, zodat dingen niet zwaarder gaan wegen wanneer je er mee doorloopt. En eenmaal je gal gespuwd, kun je het leven weer met een glimlach aan!

Spelregels

Je mag over alles en iedereen klagen maar houd het beschaafd. Grof taalgebruik, discriminerende en/of seksueel getinte teksten zullen door ons niet worden geplaatst. Je klaagzang en/of geheim dient echter te allen tijde een relatie te hebben met je zwangerschap(swens), baby, peuter, kleuter, schoolkind, puber of ouderschap in het algemeen, in de ruimste zin van het woord.

Schrijf een anoniem bericht op onze klaagmuur

 
 
 
 
 
Het e-mailadres wordt niet getoond maar is wel noodzakelijk in te voeren. Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
1043 berichten.
Anoniem Anoniem
IK BEN ZO DOM!!! IK HEB EEN PRACHTIGE ZOON VAN ! 1 JAAR EN WIL AL 9 MAANDEN EEN 2E... NEEM IK EEN MORNING AFTERPIL EN BLOED AL 3 WEKEN!!!!WAS WAARSCHIJNLIJK RAAK!!!! WAAROM DOE IK DAT NOU?????
Anoniem Anoniem
k vind zwanger zijn ook helemaal niet leuk
Anoniem Anoniem
GVD zes dagen overtijd 2 testen gedaan allebei negatief 🙁
Anoniem Anoniem
of het helpt ik weet het niet, maar ben 7-8 weken zwanger a.s. woensdag weten we meer. Ik voel me zwaar kut..ben ooit zwaar depri geweest..en heb nu weer het gevoel dit langzaam te worden..het zijn hele heftige rot momenten...kan mijn vriend niet zien stoor me an alles hoe die kijkt, praat, denkt, alles maak me zorgen over van alles en nog wat..ik wil genieten zoals ik vier weken gelden nog kan..ben zelfs zo bang dat ik denk het weg te laten halen omdat ik me niet gelukkig voel. Mijn kinderwens is (was)groot, het was ook zeker nog niet gepland..maar wel welkom. Wat moet ik doen...Ik heb geen ouders (een mam) waar ik lekker tegen aan kan zeiken de me begrijpt van binnen en buiten de me adviseert en dat verlangen is er op dit moment meer dan ooit! Uiteindelijk zet ik door maar wil genieten..ik was zo op de goede weg met mijn gevoel..en nu! pffffffff twijfels,angst,wantrouwen, onzekerheid wisselen zich af! iedereen suc6 met alles wat je graag wilt bereiken in het leevn en voor a.s. moeders veel love kracht toegewenst.Ciao
Anoniem Anoniem
ik ben 24 zwanger van mijn derde ja 24 en veel mensen kijken je aan of je een of andere idioot ben zo jong al moeder zelf heb ik al bij mijn vorrige 2 zwangerschappen meegemaakt dat zelfs mijn gynacoloog denkt dat een jonge vrouw niet weet hoe ze een kind moet groot brengen ik word er dood moe van al die bemoeiende en sarcastiese opmerkingen die je naar je hoofd krijg walgelijk
Anoniem Anoniem
ik klaag over het feit dat mensen om de stomste dingen klagen! denk na en wees verantwoordelijk voor je daden en zeik niet zo
Anoniem Anoniem
ik klaag over namen waarom deze twee namen Delmaine en Dasilva niet bij jullie in de namen lijst staan.
Anoniem Anoniem
Volgens mij heb jij dan niets meer te klagen, want Delmaine en Dasilva staan er inmiddels tussen...;)
Anoniem Anoniem
Ik ben 23 weken zwanger en heb last van veel stress, En ook last van bemoeienissen van buiten af! Ik trek het niet meer, kan niet wachten tot ik klaar ben met het werk. Het is gewoon te zwaar!!!!!!!!!
Anoniem Anoniem
IK WIL ZWANGER WORDEN!!!!
Anoniem Anoniem
ik ben nu 28 weken zwanger en werkloos. mijn vriend werkt wel fulltime, maar toch blijft het lastig rond te komen van 1 loontje. Ik zit de hele dag alleen thuis, hoor niemand, zie niemand en ik ga me steeds eenzamer voelen. Als mijn vriend thuiskomt van zijn werk ben ik altijd weer wat vrolijker. Ik hoop dan wat tijd met hem door te brengen maar hij is meestal moe en zegt niet veel. Ook valt hij weleens pardoes in slaap op de bank en daar zit ik dan weer, weer eenzaam te zijn. Ik word er steeds verdrietiger van. Het voelt alsof ik er maar een beetje bijhang en dat ik er alleen voorsta....
Anoniem Anoniem
ik ben 1 dag te laat begonnen met de pil en in de 2e week meer als 36 uur vergeten. heb wel seks gehad. kan ik zwanger zijn?
Anoniem Anoniem
ik ben het zwanger zijn helemaal zat
Anoniem Anoniem
ik moet het even kwijt niemand weet het nog...IK BEN ZWANGER!!!
Anoniem Anoniem
De laatste loodjes wegen écht zwaar.
Anoniem Anoniem
Ik baal ervan dat mijn vriend geen kindje wil terwijl hij wel heeft gekozen voor mij met 2 kinderen. En hij is niet eerlijk, want hij zegt dat hij het te stressvol vindt. Maar ik denk dat als hij er vertrouwen in had dat hij het wel had gewild...
Anoniem Anoniem
Ik ben bijna 23 jaar, ben al 1,4 jaar getrouwd en ik hou veel van mijn man. alleen 4 maanden terug gingen we bijna scheiden door praatjes van mijn slechte schoonmoeder en schoonzusjes die een groot probleem hebben veroorzaken tussen mij en mijn man. we zijn nog samen gelukkig zonder problemen. (ik praat al 4 maanden niet meer met de familie van mijn man) alles gaat nu weer goed. ik wil heel graag zwanger worden, maar ben erg bang dat er weer iets fout gaat tussen mij en mijn man en dan is het erg moeilijk om te gaan scheiden omdat er een baby tussen zit. het is zo moeilijk om te kunnen kiezen, ik twijfel heeeeeel erg. wat vinden jullie???
Anoniem Anoniem
als er nog ééniemand over die verdomde roze wolk begint ga ik gillen en hou de komende weken niet meer op.... ben 14 weken zwanger en doodmoe (en nogsteeds misselijk) zelfs de trap op lopen is me te veel terwijl ik met een niet zwanger lichaam de hele wereld kan hebben.IK VIND HET NIET LEUK ZO!!!
Anoniem Anoniem
ik ben 7 weken zwanger en voel me alles behalve blij, begin ik ook nog te twijfelen mooi op tijd, ben alleen maar verdrietig en voel me niet lekker. vindt er zo niks aan!!
Anoniem Anoniem
ik ben een opa van 56 jaar en sinds een jaar weduwnaar, Nu denken mijn 3 kinderen dat pappa zich verveelt en vragen ze mij steeds om op te passen. Ik wil dit eigenlijk niet maar ik wil ook geen ruzie. Hoe los ik dit nu weer op?
Anoniem Anoniem
Ben nu 30 weken zwanger en zoooo moe!!! Nog een kindje van 3 rondlopen maar niemand snapt hoe ontzettend moe ik ben. 's avonds om 20.00 uur naar bed en nog kan ik niet meer en niemand lijkt er echt begrip voor te hebben. Geloof me: ik ben dolblij met m'n zwangerschap en dochtertje maar ik wil nu maar één ding en dat is SLAPEN!!!
anoniem anoniem
Ik ben 35 wkn zwanger en ik ben het zo ontzettend zat! Ik heb zo'n enorme buik, kan niks meer mijn bekken doet zeer en mijn dochter van 4 doet zo vervelend! Laat maar komen dat kindje, ik wil mijn lijf trug! en weer mezelf en een leuke mama zijn!
Anoniem Anoniem
hoezo sexy als je zwanger bent! mijn man wil me niet eens aanraken laat staan dat ie naar me kan kijken als ik naakt ben! heel zwaar hoor negen maanden zonder geknuffel,intimiteit en sex! ik kan hem wel wat!
lijn oudersenzo met hartje
BabyBaby