Maak kennis met de baby collectielijn van Mrs Keizer

Maak kennis met de babycollectie van Mrs Keizer

Iedere zwangerschap is speciaal en iedere geboorte is een bijzondere gebeurtenis. Dat vinden niet alleen jij en ik, maar dat vinden ook heel veel bn’ers. Daarbij vormen zwangerschappen en baby’s, mooie verdienmodellen. Het is daarom niet zo verwonderlijk dat heel veel bn’ers van alles verzinnen om er een graantje van mee te pikken. De één schrijft een boek over het verloop van de zwangerschap of met tips voor de jonge ouder, de ander komt met een collectielijn voor baby’s of kids. Veelal met wisselende successen. In dit geval is het niet eens de bn’er zelf, maar “de vrouw van”, namelijk AnneMarie Keizer (Mrs Keizer), de vrouw van Simon Keizer.

Bananas & Bananas

AnneMarie is zeker niet de eerste die haar pijlen heeft gericht op een “eigen collectie”. Vorig jaar presenteerde de HEMA nog vol trots de wintercollectie in samenwerking met Yolanthe Cabau. Bananas & Bananas was een vrolijke limited edition met stoere hoodies en zelfs met t-shirts voor de volwassenen zodat je kon “twinnen” met je kroost. Zover ik heb kunnen achterhalen is Bananas & Bananas inmiddels alweer met een zachte dood gestorven. De site bestaat nog wel, maar de gehele collectie staat op “sold out”. Dat klinkt wat mij betreft niet heel levendig en hoopgevend voor de toekomst.

lijn groen oudersenzo
Maak kennis met de babycollectie van Mrs Keizer

Mrs Keizer

AnneMarie Keizer heeft een jongere doelgroep op het oog, en komt vandaag met haar baby collectielijn. Ze is getrouwd met Simon Keizer en samen zijn zij de trotse ouders van dochter Kiki. AnneMarie heeft bijna 170.000 volgers op Instagram en geeft dagelijks een kijkje in hun leven en inspireert hen onder andere met haar kijk op het moederschap. Meyco is een bestaande onderneming in babybedtextiel en verzorgingsartikelen in Nederland en Duitsland. Meyco is met AnneMarie een samenwerking aangegaan om een nieuwe collectielijn te ontwikkelen.

Zoveel volgers klinkt natuurlijk veelbelovend en hoopgevend voor de potentiële verkoopcijfers, maar het verleden heeft geleerd dat dit niet altijd een garantie betekent. Uiteindelijk gaat het om de collectie en niet om het labeltje. De nieuwe babylijn van Mrs Keizer wordt toegevoegd aan de reeds bestaande productielijnen van Meyco, zoals: “panter neutraal”, “camel” en “forest green”.

Wat maakt deze collectie anders?

AnneMarie: “Meyco en ik zijn wel een jaar bezig geweest met het ontwikkelen van mijn eigen lijn. Vanaf het allereerste begin heb ik me overal mee mogen bemoeien en heb ik voorstellen gedaan voor producten, materialen en kleuren. Er was meteen een goede klik. Ik ben altijd al creatief bezig geweest, in de giftshop die ik had met o.a. woonaccessoires en tegenwoordig ben ik heel actief op Instagram. Ik houd ervan als alles bij elkaar past; deze collectie kan je heel goed mixen & matchen. Mijn lijn omvat dan ook alles wat een baby nodig heeft: van monddoekjes, dekens en hydrofiele doeken kun je niet genoeg hebben; die kan je echt overal voor gebruiken.  Het konijntje wat er op staat maakt het nog extra bijzonders.

Toen ik zwanger was, wisten wij nog niet of we een jongen of een meisje zouden krijgen. We wilden al onze babyspulletjes sowieso neutraal houden. Het zilvergrijs van mijn Mrs Keizer ‘Rabbit’ collectie zou ik toen zo gekozen hebben. En omdat Kiki echt een meisje-meisje is en dol is op alles wat roze is, past het roze-lila ook helemaal bij mij. Het is de kleur van Kiki’s favoriete knuffelkonijntje en het knuffeltje was de inspiratiebron voor de verdere ontwikkeling van deze collectie.  

lijn groen oudersenzo
xxx

Luxe uitstraling

Alle items van mijn lijn zijn uitgevoerd in een mooie kwaliteit met een luxe uitstraling. De kleuren en ontwerpen zijn simpel en klassiek, passend bij ieders stijl. Eén van mijn favoriete items is het billendoekjesetui. Daarin kun je de vochtige doekjes mooi én praktisch meenemen; het handige klepje zorgt ervoor dat ze niet uitdrogen. Dat heb ik echt gemist toen Kiki een baby was. Het is echt ideaal!

De periode dat je zwanger bent en de babytijd is heel bijzonder. Ik voel me heel vereerd dat ik daar bij andere ouders – dankzij deze babylijn – een beetje deel van mag uitmaken.”

Onze mening over Mrs Keizer

Als ik de collectie Mrs Keizer bekijk, zie ik geen vernieuwende producten, maar dat hoeft natuurlijk ook niet. Op dit moment tel ik negentien verschillende producten. Opvallend is het gebruik van zachte tinten. De gekozen kleuren “lila” (wat in mijn ogen meer een subtiel oud-roze is) en “silver” (zacht grijs) geven de producten een neutrale look, waardoor ze allebei voor zowel jongens als meisjes te gebruiken zijn.

Op de producten staat een schattig wit konijntje, wat het een warme klassieke uitstraling geeft. Doordat de afbeelding identiek is, laten beide kleurlijnen zich mooi met elkaar mengen.

De prijzen variëren van 3,95 euro (monddoekjes) tot 72,95 euro (Buggy voetenzak).

liefs Marion

Meer informatie

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Stockfoto: 123rf.com

BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *