Gratis winactie: Maak kans op drie fantastische spellen van Hasbro!

Gratis winactie: Maak kans op drie fantastische spellen van Hasbro!

Het is weer bijna Pasen en dat betekent dat we lekker een aantal dagen vrij zijn! Het is dan natuurlijk ontzettend fijn om tijd door te brengen met familie en vrienden. Om deze periode extra speciaal te maken heeft Hasbro dit voorjaar weer heel wat mooie producten om samen mee te spelen tijdens de paasdagen! En weet je wat het nog leuker maakt? Wij gaan twee Hasbro-pakketten verloten, met daarin maar liefst drie fantastische spellen! Met deze spelpakketten maak je kennis met de volgende drie spellen:

Twister Junior

Ready? Set? Twister! Dit vrolijke spel, speciaal ontworpen voor kinderen, staat volledig in het teken van flexibiliteit, balans en ruimtelijk inzicht. Door de kleurrijke afbeeldingen van dieren is het een vrolijke beestenboel op de grond! De dubbelzijdige mat bestaat uit twee spelniveaus. De ene kant bestaat uit een dierensafari voor kinderen vanaf 3 jaar en de andere kant uit dierenpartyspel voor iets oudere kinderen. Het is niet alleen een spel vol gekke en hilarische momenten, maar ook nog eens een geweldige manier om kinderen actief te houden en tegelijkertijd nieuwe vaardigheden te leren.     

Leeftijd: 3+
Adviesprijs: 24,99 euro

Cluedo Junior

Toe aan een gezonde dosis spanning en sensatie nadat je alle verstopte paaseitjes hebt gevonden? Dan is het tijd om even rustig aan tafel te gaan zitten voor een potje Cluedo Junior! In deze variant, speciaal ontwikkeld voor kinderen, ga je samen op zoek naar aanwijzingen om het mysterie op te lossen en de dader te ontmaskeren. Het bord bestaat uit twee verschillende levels en kan keer op keer opnieuw worden gespeeld dankzij de verschillende notitieboekjes met daarop allerlei items waarnaar gezocht moet worden. Hiermee verveel je je dus nooit!

Leeftijd: 4+
Adviesprijs: 24,99 euro

Monopoly Junior

Met Monopoly Junior heb je het ultieme spel in handen voor de jongste ondernemers die houden van verrassingen en avontuur. Met de twee unieke speelborden testen spelers hun skills op het gebied van vastgoed in de stad of in het pretpark. Het dubbelzijdige bord biedt twee spelniveaus: de ene kant is gericht op tellen en combineren, speciaal voor kinderen vanaf 4 jaar, en de andere kant richt zich op iets oudere kinderen: hier staan lezen en eenvoudig rekenen centraal. Dankzij het kleurrijke ontwerp en de vrolijke pionnetjes is dit spel een feestje voor het hele gezin!

Leeftijd: 4+
Adviesprijs: 24,99 euro

lijn groen oudersenzo
Gratis winactie: Maak kans op drie fantastische spellen van Hasbro!

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Gratis winactie: Maak kans op drie fantastische spellen van Hasbro!
#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.
lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *