Gratis winactie: Maak kans op een unieke muurcirkel!

Gratis winactie: Maak kans op een unieke muurcirkel!

In onze blog “Een ronde blikvanger in je kamer” lieten we je kennismaken met de spectaculaire muurcirkels van Seemly! Misschien wil jij ook zo’n prachtige muurcirkel in je kamer? Lees dan snel verder want je kunt er eentje, volledig naar eigen smaak en wens, bij ons winnen!

Muurcirkel van Seemly

Seemly is een trendsetter op gebied van decoratie. Met de opvallende muurcirkels haal je een echte eyecather in huis, dat iedereen zal opvallen. Seemly werkt samen met diverse kunstenaars en fotografen waardoor het aanbod exclusief en ruim is. De collectie loopt uiteen van de bekende Oude Meesters uit de vaderlandse kunstgeschiedenis tot moderne (natuur)fotografie. Mocht je toch geen keuze kunnen maken uit het aanbod, kun je altijd kiezen voor een eigen afbeelding. Klein behuisd of groot behuisd, je kunt kiezen voor een cirkel van Ø 40cm (69 euro) tot een cirkel van Ø 140cm (339 euro).

Lees snel verder hoe jij kans kunt maken op een muurcirkel voor jouw kale muur!

lijn groen oudersenzo
Gratis winactie: Maak kans op een unieke muurcirkel!

Wat verloten we?

We gaan één muurcirkel verloten. Je kunt kiezen uit alle afbeeldingen en formaten, dus of het een muurcirkel wordt van Ø 40cm of een cirkel van Ø 140cm, bepaal je helemaal zelf!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur een mail naar winactie@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Muurcirkel’. Surf naar Seemly en laat ons weten welke afbeelding en formaat jij zou kiezen als je een muurcirkel naar keuze zou winnen. Vergeet vooral niet je naam en adres te vermelden!
Om kans te maken is het noodzakelijk dat je je hebt aangemeld voor het ontvangen van onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 6 december 2022 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

Bounce smartwatch
Baby Born badkuip & pop
Weleda Alles-in-één Balsem
Outfit van Norah

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Gratis winactie: Maak kans op een unieke muurcirkel!

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

12 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *