Winactie: Maak kans op een myHummy knuffel met slaapsensor!

Winactie: Maak kans op een myHummy knuffel met slaapsensor!

In onze blog Mijn baby wil niet slapen, wat nu? lieten we je kennis maken met de white noise knuffel van myHummy. Een super schattige maar vooral handige knuffel die het slaapgedrag van je baby positief kan beïnvloeden. Als jouw baby slaapproblemen heeft, lees dan snel verder om te ontdekken hoe je kans kunt maken op één van deze twee knuffels.

Slaapsensoren

De my Hummy knuffels zijn zachte knuffels met slaapsensoren die zachte ruis geluiden geven. Deze geluiden hebben een rustgevende werking op je baby. De knuffel helpt je baby beter te slapen door andere geluiden te maskeren. Baby’s ervaren het geluid als comfortabel en veilig. Je kunt de myHummy in een non-stopmodus gebruiken (12 uur ononderbroken zoemen) of na 60 minuten het geluid zachter laten worden.

We gaan twee myHummy knuffels verloten, namelijk de Bunny en Maya.

myHummy Bunny

Het lieve zoemende konijntje myHummy Bunny is knuffelig en superzacht. Bunny heeft een zoemend hartje waarmee je iedere baby in slaap zoemt. Je kunt Bunny bij je baby in bed zetten, maar je kunt er ook voor kiezen om hem boven het bedje te hangen. De knuffel is gemaakt van veilige materialen en hij kan prima worden gewassen in de wasmachine (40 graden).

Bunny maakt vijf soorten geluiden en reageert op het huilen van je baby. Na 60 minuten vervaagt het geluid.

myHummy Maya

De schattige myHummy Maya kan niet wachten om met je baby te knuffelen en hem zachtjes in slaap te knuffelen. Maya maakt zachte ruis geluiden die je baby geruststellen en hem helpen beter te slapen. Maya is – net als Bunny – uitgerust met een slaapsensor. Deze sensor waakt over de slaap van je baby. Zodra je baby begint te bewegen, gaat Maya zacht geluid maken.

Net als Bunny maakt Maya vijf soorten geluid en reageert hij op het huilen van je baby. Ook Maya kan op 40 graden worden gewassen in de wasmachine!

lijn groen oudersenzo
Winactie: Maak kans op je eigen myHummy Bunny!

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Fotografie: MyHummy.nl

Winactie: Maak kans op je eigen myHummy Bunny!

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

17 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *