Gratis winactie: 3x Duinroos van Hilde Veeren

Gisteren plaatsten we een winactie met het prachtige kinderboek Vuureiland, maar vandaag ben jij aan de buurt. Vandaag kun je kans maken op het heerlijke feelgood boek “Duinroos” van Hilde Veeren. Een boek vol humor, voor die broodnodige momenten dat je even kunt ontspannen om op te laden voor de rest van de dag. In de tuin onder de parasol, op de bank, in je luie stoel, waar je maar wilt. Jij en het boek, lezend, lachend, genietend. Laat de boeren maar even dorsen, jij bent nu aan de beurt.

Gratis winactie: 3x Duinroos van Hilde Veeren

Duinroos

In Duinroos van Hilde Veeren vertrekt reisjournalist Molly na een moeilijke tijd naar Engeland om op de cottage van haar tante te passen. Voor fans van Jackie van Laren en Jenny Colgan.

Als reisjournalist Molly in Duinroos van Hilde Veeren wordt ontslagen bij het tijdschrift waarvoor ze werkt, is ze compleet uit het lood geslagen. Uit pure wanhoop gaat ze in op het aanbod van haar tante om een paar weken op haar cottage te passen in Somerset. Een tijdelijke oplossing, denkt Molly. Maar dan ontmoet ze de aantrekkelijke Atlas, het type stoere man waarvan ze nooit had gedacht dat hij op haar zou vallen, en doet ze een unieke vondst op een rommelmarkt. Maar ook in Somerset is niets wat het lijkt… Heeft Molly dan nooit geluk?

Duinroos van Hilde Veeren is het eerste deel in de Cottage aan zee-serie en een geweldig feelgoodverhaal vol humor en sympathieke personages, met een heerlijk Brits tintje. Voor lezers van Jenny Colgan, Jackie van Laren en Marijke Vos.

Duinroos | Hilde Veeren | 9789401619639

Gratis winactie: 3x Duinroos van Hilde Veeren

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *