Gratis winactie: 3x Vuureiland van Sietze Norder

Zomer staat voor de deur, de tijd waarin de dagen lang zijn en het leven een beetje langzamer gaat. Het perfecte moment om jezelf onder te dompelen in een andere wereld door middel van een boek. En wat is een betere manier om de zomer te vieren dan met een spannende winactie? Wij gaan namelijk drie exemplaren verloten van “Vuureiland” van de auteur Sietze Norder! Dit boek neemt je mee naar het leven van Wilson de spin, die zichzelf regelmatig in de problemen weet te brengen door zijn nieuwsgierigheid. Misschien is Wilson wel net zo nieuwsgierig als jouw zoon of dochter!

Doe mee aan onze winactie en maak kans op dit geweldige boek wat vandaag is verschenen, dus vers van de pers. Laat de zomer van lezen beginnen! Lees snel verder om te ontdekken hoe je mee kunt doen!

Gratis winactie: 3x De vuurvogel van Sietze Norder

Vuureiland

Wilson is een spin die zich van alles afvraagt. En dat brengt hem regelmatig in de problemen. Op een dag belandt hij door zijn nieuwsgierigheid op een onbewoond eiland. Maar is het eiland wel zo onbewoond..?
Wilson ontmoet vreemde vogels, supertrage schildpadden en een mensenmeisje dat voor niemand bang is. Samen nemen ze het op tegen de roofzuchtige piraat Donderborst, want het eiland is van iedereen!

Vuureiland | 9789464042559 | Sietze Norder | Vanaf 7 jaar | 160 pagina’s

Gratis winactie: 3x De vuurvogel van Sietze Norder

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *