Maak jezelf én iemand anders blij met een cheqi!

Maak kans op twee cheqi's twv 25 euro

Dit wordt nog eens een leuke winactie, of misschien kan ik beter spreken over “een win/winactie”. Want als je wint maak je niet alleen jezelf blij maar ook iemand die je dierbaar is! Misschien je beste vriendin, je moeder of je zieke buurman! Jij bepaalt wie – naast jezelf – ook een Cheqi t.w.v. 25 euro gaat krijgen! Heb je nog nooit van Cheqi gehoord en heb je geen idee wat het is, dan leggen we het graag voor je uit.

Wat is een Cheqi?

Cheqi is een app waarmee je simpel geld per post cadeau kunt geven. De app wordt gebruikt om elkaar geld te geven voor bijvoorbeeld een verjaardag, een feestdag of als bedankje, waarbij het niet nodig is andermans rekeningnummer te hebben. Je kiest in de app het bedrag, je selecteert een toepasselijke kaart en schrijft je persoonlijke boodschap! Je rekent af en Cheqi doet de rest!

Het geld wordt gereserveerd op een aparte rekening totdat de ontvanger het geld heeft opgehaald. Wordt het geld niet opgehaald? Cheqi stort het bedrag automatisch terug. Zo veilig én eenvoudig kan het dus zijn! Hoeveel “giftcards” liggen niet verloren in een lade en worden nooit geïncasseerd? Maar je hebt er wel voor betaald! Als het geld niet wordt besteed, krijg je het gewoon weer terug en dat is natuurlijk wel zo eerlijk!

Met deze winactie kunt jij kans maken op TWEE cheqi’s! Eentje voor jezelf en eentje voor een dierbare!

lijn groen oudersenzo
Maak kans op een prijzenpakket van Tom en Jerry in New York!

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Maak kans op twee cheqi's twv 25 euro
lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

5 reacties

 • Wat een geweldige winactie met de dure feestdagen voor de deur!

 • Dit vind ik maar niks en doe ook niet mee.
  Geef het geld of cadeau liever persoonlijk.

  • Dat is natuurlijk ook de mooiste en warmste manier, maar soms is dat niet mogelijk. Bijvoorbeeld wanneer iemand in het buitenland woont of als er weer een onverhoopte lockdown wordt afgeroepen. Op deze manier kun je dan toch de ander een financiële gift sturen. Persoonlijk vind ik het fijner dan een normale cadeaukaart omdat ik die in veel gevallen vergeet en zijn verlopen als ik ze weer vind. De gever heeft hier echter wel voor betaald, en dat geld verdwijnt gewoon in de zakken van de bedrijven, zonder dat ze hier iets voor hoeven doen. Dit is écht een groot verdienmodel. En juist dat aspect vind ik van Cheqi heel eerlijk.
   Maar je mag het natuurlijk ook helemaal niks vinden, dan doe je gewoon mee met een andere winactie!

   • Je hebt natuurlijk wel gelijk , in de volledige lockdown is het natuurlijk wel fijn om het op deze manier te doen.
    Toch hou ik het liever bij persoonlijk geven.
    Ik wens iedereen veel succes met deze winactie.

 • Super leuke winactie. Ik heb gemaild! ✉️🤞🏼🍀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *