Winactie: 2x Baby Born Magic Girl

Onlangs plaatsten we de review van de nieuwste telg van de Baby Born familie, namelijk de Baby Born Magic Girl! Een prachtige babypop die speciaal voor de 30e verjaardag van Baby Born op de markt is gebracht. En omdat wij zo enthousiast zijn over deze pop en jullie graag mee laten vieren met dit verjaardagsfeestje, gaan we er maar liefst twee verloten! Als je kans wilt maken op één van deze babypoppen, lees dan snel verder!

Baby Born Magic Girl

Dit meisje begrijpt niet waarom ze nu al naar bed moet. Het is tenslotte nog licht buiten. Mama en papa hebben een geweldige truc: ze draaien het speentje in haar mond en dan sluiten haar ogen zodat het donker wordt. Waren alle baby’s maar zo makkelijk…

Als je de speen draait, dan openen en sluiten de poppenogen, ongeacht de positie van het poppenlichaam. Het meisje heeft ook slaperige ogen: als je haar op haar rug legt zonder haar speen, gaan haar ogen automatisch dicht. Slapen, eten en in bad gaan zijn haar favoriete activiteiten. Ze vindt het heerlijk om water te drinken uit haar fles. Daarna kan ze een plasje doen in haar luier of op haar potje en echte tranen huilen. Baby Born kan niet alleen water drinken, maar ook pap eten. Daarna doet ze zelfs een grote boodschap. Haar armen, benen en hoofd zijn heel beweeglijk, zodat het aan- en uittrekken van haar trendy kleding kinderspel is. Het Soft Touch-lichaam is heerlijk zacht. De set basisartikelen omvat 10 accessoires ter ondersteuning van haar functies, een roze rompertje en een muts.

Baby Born Magic Girl | 4001167827970 | Zapf Creation

lijn groen oudersenzo
Winactie: Win een boek!

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Winactie: Baby Born Magic girl
BabyBaby

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *