Winactie: 3x pakket 5th Season Fruit bites

Winactie: 3x pakket 5th Season Fruit Bites

Onlangs besteedde we op Oudersenzo aandacht aan gezond en verantwoord snacken en wezen we op de heerlijke (en vooral gezonde) snacks van 5th Season fruit bites. Deze week kun je kans maken om kennis te maken met deze heerlijke snacks! Want ken je deze heerlijke gevriesdroogde fruitsnacks al? Het je ze al eens kunnen proeven?

De zakjes van 5th Season zijn verkrijgbaar in verschillende smaken. Het zijn snelle knabbels die bestaan uit 100% fruit. De voedingswaarde van een zakje is minder dan 50 kcal en staat gelijk aan 80 gram vers fruit. Kortom, geschikt van groot tot klein!

5th Season Fruit Bites

Win een maandvoorraad 5th Season Fruit Bites en geniet de hele maand van deze écht gezonde fruit snacks! Alle zakjes bestaan uit 100% gevriesdroogd fruit, zonder toevoegingen. Dankzij het vriesdrogen blijft de smaak, vitamines en vezels (meer dan 90%!) van het fruit goed bewaard. Een echt gezond tussendoortje dus, ideaal voor onderweg en wanneer je kinderen smeken om een snack. Het is fruit zonder gedoe! Elk zakje Fruit Bites staat gelijk aan 80g vers fruit en bevat minder dan 50 calorieën.

Elk pakket bevat een doos met zes zakjes:
Strawberry Bites, 100% aardbeien
Pineapple Bites, 100% ananas
Fruit Salad Bites, 40% aardbei, 40% banaan, 20% appel

lijn groen oudersenzo
Winactie: 3x pakket 5th Season Fruit Bites

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Winactie: 3x pakket 5th Season Fruit Bites
BabyBaby

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *