Winactie: 3x pakket 5th Season Fruit bites

Winactie: 3x pakket 5th Season Fruit Bites

Onlangs besteedde we op Oudersenzo aandacht aan gezond en verantwoord snacken en wezen we op de heerlijke (en vooral gezonde) snacks van 5th Season fruit bites. Deze week kun je kans maken om kennis te maken met deze heerlijke snacks! Want ken je deze heerlijke gevriesdroogde fruitsnacks al? Het je ze al eens kunnen proeven?

De zakjes van 5th Season zijn verkrijgbaar in verschillende smaken. Het zijn snelle knabbels die bestaan uit 100% fruit. De voedingswaarde van een zakje is minder dan 50 kcal en staat gelijk aan 80 gram vers fruit. Kortom, geschikt van groot tot klein!

5th Season Fruit Bites

Win een maandvoorraad 5th Season Fruit Bites en geniet de hele maand van deze écht gezonde fruit snacks! Alle zakjes bestaan uit 100% gevriesdroogd fruit, zonder toevoegingen. Dankzij het vriesdrogen blijft de smaak, vitamines en vezels (meer dan 90%!) van het fruit goed bewaard. Een echt gezond tussendoortje dus, ideaal voor onderweg en wanneer je kinderen smeken om een snack. Het is fruit zonder gedoe! Elk zakje Fruit Bites staat gelijk aan 80g vers fruit en bevat minder dan 50 calorieën.

Elk pakket bevat een doos met zes zakjes:
Strawberry Bites, 100% aardbeien
Pineapple Bites, 100% ananas
Fruit Salad Bites, 40% aardbei, 40% banaan, 20% appel

lijn groen oudersenzo
Winactie: 3x pakket 5th Season Fruit Bites

Wat verloten we?

We gaan drie pakketten van 5th Season weggeven met een mix van verschillende Fruit Bites: in totaal per pakket 3 doosjes met zes zakjes, dus in totaal maar liefst 18 zakjes vol gezonde (en vooral zeer smakelijke) snacks!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Surf dan naar onze blog “6x gezond en verantwoord snacken zonder schuldgevoel“. Daar vind je het antwoord op de vraag: “In welke smaken zijn de zakjes van 5th Season te koop?” Stuur je antwoord in een mail naar winactie@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘5th Season’ en vergeet niet je naam en adres te vermelden.
Om kans te maken is het noodzakelijk dat je je hebt aangemeld voor het ontvangen van onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 17 juni 2021 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

5 boosterpacks Pokémon Sword & Shield
Baby Born Magic Girl
Win een boek!
Schoolspullen t.w.v. 35 euro bij Bruna
Duurzaam tuinieren voor kinderen
Pieter Konijn pakket
Toen Rups een vlinder werd
Buurman & Buurman pakket!
Neckpillow Dooky
Pindakaaspakket van De Pindakaaswinkel
Pakket Elliott van de Aarde
Bach Bloesem Mix op maat

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Winactie: 3x pakket 5th Season Fruit Bites
lijn groen peuteren

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *