Wij zijn op zoek naar (betaalde) freelance bloggers!

Wij zijn op zoek naar (betaalde) bloggers!

Deel jij het liefst je woorden met een grote groep gelijkgestemden? Ben jij creatief? Is schrijven een passie voor je? Heb jij een meer dan goede beheersing van de Nederlandse taal? Heb jij affiniteit met (kleine) kinderen omdat je wellicht zelf moeder of vader bent? Misschien is dit dan wel iets voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar enthousiaste bloggers om ons professionele blogteam verder uit te breiden.

Wie zijn wij?

Insert Internetuitgeverij heeft ruim tien jaar ervaring in het beheer van diverse platforms met als doelgroep ‘jonge ‘ouders’. Wij schrijven hiervoor uniek hoogwaardig content, voeren de dagelijkse werkzaamheden uit zoals: het plaatsen van blogs, vlogs, (sponsored) content, podcasts, winacties en social media. Uiteraard zorgen wij ervoor dat onze sites voldoen aan de actuele SEO-eisen. Op dit moment hebben we het beheer over de volgende titels:

www.oudersenzo.nl
Uniek maandelijks bereik: ± 150.000 bezoekers

www.kinderliedjes.info
Uniek maandelijks bereik: ± 100.000 bezoekers

De reportages op de verschillende sites hebben een informele toon, zijn niet betuttelend maar wel informatief, uitgebreid en hebben een personal touch. Wij willen zo uitgebreid mogelijk informeren, zodat onze bezoekers zelf een mening kunnen vormen.

Wat is voor ons belangrijk?

Wat voor ons belangrijk is, is natuurlijk de kwaliteit van schrijven. Deze moet aansluiten bij de toon van de site. Dat wil zeggen informeel, informatieve, een vleugje humor en met een personal touch. Ervaring in het schrijven van informatieve (en commerciële) blogs is absoluut noodzakelijk net als affiniteit met het ouderschap.

Natuurlijk heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal, ben je op de hoogte van de huidige SEO-eisen en durf je (opbouwend) kritisch te zijn! Snel kunnen leveren kan soms een must zijn.

Soms wordt er van je verlangd dat je de blog voorziet van beeldmateriaal. Voor het maken van goede (kwalitatief hoogwaardig en creatieve) foto’s draai je je hand niet om.

lijn groen oudersenzo
Vacature: Wij zijn op zoek naar (betaalde) bloggers!
lijn groen oudersenzo

Wat voor een soort bloggers zoeken we?

We zijn op zoek naar enthousiaste, ervaren bloggers die schrijven vooral heel erg leuk vinden en vlot kunnen leveren. In sommige gevallen hebben we namelijk een (krappe) deadline voor het aanleveren van een blog. In andere gevallen kun je er wat langer over doen.
We werken met een pool van freelancers en de opdrachten worden verdeeld op basis van ervaring, affiniteit en beschikbaarheid. Hoe vaak je werk kunt verwachten zal afhankelijk zijn van het aanbod en derhalve per periode kunnen verschillen. Wij doen hier echter vooraf géén toezeggingen over. Ervaring met WordPress is een pré.

Wat wij bieden

We bieden je een vaste vergoeding per blog en we hanteren daarin verschillende tarieven. Voor een standaard informatieve blog zonder deadline hanteren we een ander (lager) tarief dan wanneer er een deadline gehanteerd wordt en de blog aan bepaalde eisen (van de klant) moet voldoen. Wij hanteren voor al onze freelancers dezelfde tarieven en daarover is verder niet te onderhandelen.
De onderwerpen voor een blog zullen altijd middels een briefing door ons worden aangegeven. In de briefing vind je onder andere: het tarief, het aantal woorden, de te verwerken link/anchor tekst, titel, de site, insteek en eventuele bijzonderheden.

Ben je een vaste blogger van ons geworden? Dan krijg je aan het eind van het jaar een leuk kerstpakket toegestuurd!

Interesse?

Heb je interesse om voor ons te bloggen? Stuur dan voor 21 juni 2019 een mail naar info@insert-internetuitgeverij.nl, onder vermelding van: ‘Bloggers gezocht‘. Naast je volledige naam,leeftijd en (eventuele) geslacht en leeftijd van je kind(eren), woonplaats en telefoonnummer ontvangen wij graag linkjes naar een paar eerder geschreven blogs, of voeg deze als bijlage mee.

Laat ons ook weten waarom jij graag blogger bij Oudersenzo zou willen worden.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Een reactie

  • Willie Heuser

    Goedenavond,
    Ik schrijf nu zo’n 2,5 jaar over mijn belevenissen als oma in combinatie met mijn werk als kleuterleidster en mijn passie voor de krachtsport. Ik zou het leuk vinden om mijn werk te delen. Ik heb een eigen website waarop mijn blogs te lezen zijn. Als actieve zestiger zou ik voor 50 en zo kunnen schrijven.

    Fijne nacht, Willie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *