Gratis winactie: 3x Wervelende wereld: Bijen

Ben je klaar om je te laten meeslepen in de fascinerende wereld van bijen? Wij bieden je een unieke kans om één van de drie exemplaren te winnen van het boeiende boek “Wervelende wereld: Bijen“. Dit boek neemt je mee op een verkenningstocht door het leven van deze essentiële, maar vaak ondergewaardeerde, bestuivers. Ontdek hun geheime leven, de belangrijke rol die ze spelen in ons ecosysteem, en hoe we ze kunnen helpen en beschermen. Wil jij je kennis verdiepen en geïnspireerd raken door de wonderlijke wereld van bijen? Doe dan nu mee aan onze winactie! Het enige wat je hoeft te doen, is je inschrijven en wie weet ben jij straks een van de gelukkige winnaars van “Wervelende wereld: Bijen”. Mis deze kans niet en laat je verrassen door de ongelooflijke verhalen en feiten die dit boek voor je in petto heeft!

Gratis winactie: 3x Wervelende wereld: Bijen

Wervelende wereld: Bijen

Duik in de betoverende wereld van de bij. Ontdek het geheime leven van deze zoete strijder. Word een trotse beschermer van de kleine helden. In dit boek leer je in wat simpele stappen om je in te zetten voor bijen. Geniet van de prachtige illustraties van prijswinnend illustrator Philip Giordano terwijl je leert over de cruciale rol die bijen spelen in ons ecosysteem. Laat de zoete revolutie beginnen – voor bijen en voor de wereld om ons heen!

Wervelende wereld: Bijen | Camilla de La Bedoyère | Philip Giordano | 9789464042962 | Fontaine Uitgevers

Gratis winactie: Maak kans op Jumanji: Wild Adventures (Switch of PS4)

Wat verloten we?

We gaan drie exemplaren verloten van het boek “Wervelende wereld: bijen” van Camilla de La Bedoyère en Philip Giordano.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur een mail met je naam en adres naar winactie@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘bijen’. Vergeet je niet aan te melden voor onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 25 februari 2024 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

And now what? Ouderschap

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *