Gratis winactie: Maak kans op And now what? Ouderschap!

Ouderschap is een prachtige reis vol liefde en vreugde, maar het kent ook zijn uitdagingen en momenten van onzekerheid. Van slapeloze nachten tot de eerste stapjes, elke fase brengt nieuwe vragen: Doe ik het wel goed? Hoe ga ik om met peuterdriftbuien? Wat als mijn tiener zich afsluit? In het boek “And now what? – Ouderschap” vinden ouders antwoorden, steun en praktische tips om deze prachtige, maar soms ook uitdagende reis met vertrouwen af te leggen.

Wil jij een kans maken op een exemplaar van dit boek? Doe dan mee met onze gratis winactie! Lees snel verder hoe je kans kunt maken!

Gratis winactie: Maak kans op And now what? Ouderschap!

And now what? – Ouderschap

Het leven zit vol met belangrijke gebeurtenissen – van huwelijken en geboorten tot carrièrekeuzes en pensionering. Elk van deze mijlpalen brengt veranderingen met zich mee, zowel voor jou als voor je naasten. Met dit in gedachten heeft The Pink Sky Collective ‘And now what?’ gecreëerd, een reeks van zinvolle producten ontworpen om je te ondersteunen bij het documenteren, vieren en anticiperen op deze sleutelmomenten in het leven. Elk item is zorgvuldig ontworpen, steunend op deskundige inzichten en esthetisch vervaardigd, waardoor het een ideaal geschenk is om te geven, te ontvangen en te benutten!

Daarnaast is er een ‘And now what? Ouderschap’-kaartenset uitgebracht. Deze set bevat vijftig vragenkaarten die inzicht bieden in de vele aspecten van het ouderschap. Deze kaarten zijn perfect om individueel of samen met je partner te verkennen hoe jullie de reis van het ouderschap willen aanpakken. Het is een uitstekende manier om deze essentiële conversatie aan te gaan met je geliefden.

And now what? Ouderschap | 9789463494199 | The Pink Sky Collective

Gratis winactie: Maak kans op And now what? Ouderschap!

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *