Vragen aan onze gezinscoach Anton Hoogendoorn

Anton Hoogendoorn is onze gezinscoach. Hij woont in Amsterdam en werkt inmiddels zo’n 20 jaar in de jeugdhulpverlening. Hij is vader van een kleuterdochter. Begonnen als groepsleider begeleidde hij kinderen van alle leeftijden.

Acute crisis situations

Bij de crisisdienst van jeugdzorg heeft hij vele gezinnen in acute crisissituaties ondersteund. Ook hielp hij gezinnen op weg als er een kinderbeschermingsmaatregel nodig was. In de regio Amsterdam heeft hij gewerkt als senior gezinscoach. Daarnaast is hij geregistreerd contextueel gezinstherapeut. Ook geeft hij les op opleidingen voor hulpverlening en psychologie. In 2013 heeft hij de praktijk voor gezinscoaching aan huis De Coach In Huis opgericht.

Zijn website: www.decoachinhuis.nl

Met wat voor een vragen kun je bij Anton terecht?

Ouders die zich herkennen in de volgende situaties:
… mijn kind doet expres niet wat ik wil
… mijn kind luistert niet naar me
… ik heb elke dag discussie en strijd met mijn kind
… ik ben bang voor mijn kind
… mijn kind is de hele dag door druk, ik kan er niet meer tegen
… mijn kind bepaalt de regels in huis
… mijn kind wil geen nee horen
… mijn kind dreigt te ontsporen (drank- en drugsmisbruik, computer verslaafd, spijbelen)
… ik dreig als ouder te ontsporen: ik heb mijn kind wanhopig toe geschreeuwd en een klap gegeven, en nu weet ik het echt niet meer

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Anton? Plaats je vraag in het reactieveld, onderin de pagina. Anton zal zijn antwoord, daar ook plaatsen.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *