Maak kans op 4 tickets voor Legoland Discovery Centre in Scheveningen

Maak kans op 4 tickets voor Legoland Discovery Centre in Scheveningen

Nog een paar weken en dan kunnen we weer genieten van de meivakantie! Misschien ben je al plannen aan het maken voor gezellige dagjes uit met de kids?! In dat geval raad ik je aan om even verder te lezen, want in deze winactie gaan we maar liefst vier tickets verloten voor Legoland Discovery Centre in Scheveningen! Hoe leuk is dat!

Legoland Discovery Centre

Eerder deze week hebben we al aandacht besteed aan het leerzame programma “Little Play Squad” voor peuters en kleuters wat onlangs is gelanceerd. Maar er valt natuurlijk nog veel meer te beleven. Legoland Discovery Centre Scheveningen verwelkomt families in de wonderlijke wereld van de LEGO steentjes. En dat is niet alleen leuk voor peuters en kleuters, ook oudere kinderen én volwassenen kijken hun ogen uit. Maar er valt natuurlijk veel meer te doen dan alleen kijken, tijdens je bezoek heb je namelijk ook de mogelijkheid om met elkaar te bouwen en te spelen. Ook is er een 4D bioscoop met spannende LEGO films en een bijzondere attractie-rit door de mooie LEGO stad.

Een van de onderdelen in de attractie is MINILAND, waar verschillende Haagse highlights zijn nagebouwd in duizenden LEGO steentjes. Kortom, voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 10 jaar oud, is dit een heerlijk dagje uit, vol ontdekken, bouwen en leren!

En met deze gratis winactie, kun je dus kans maken op vier toegangstickets! Lees snel verder wat je hiervoor moet doen!

lijn groen oudersenzo
Maak kans op 4 tickets voor Legoland Discovery Centre in Scheveningen

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaar heeft de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© Fotografie: Legoland Discovery Centre

Maak kans op 4 tickets voor Legoland Discovery Centre in Scheveningen

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

9 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *