Testouders gezocht! Wij op zoek naar jou!

Regelmatig krijgen wij producten binnen die wij mogen uittesten. Denk bijvoorbeeld aan: (kinder)boeken, dvd’s, babyproducten, games, speelgoed, beautyproducten maar bijvoorbeeld ook theaterbezoeken, evenementen, premières en attractieparken.

Je snapt dat wij dit nooit allemaal zelf kunnen doen. Wij zijn daarom op zoek naar jonge enthousiaste testouders die ons hiermee willen ondersteunen en het vooral ook heel leuk vinden om te doen. Heb jij een goede eigen mening die je dolgraag met andere wilt delen? Dan is dit wellicht iets voor jou!

Testouders gezocht!

Wat verwachten wij van jou?

Een enthousiaste inzet
Een goede beheersing van de Nederlandse taal (je schrijft leuk, boeiend en foutloos)
Een gefundeerde eigen mening
Je bent een jonge of aanstaande ouder (vader of moeder)
Een uitgebreid verslag en fotomateriaal van het ontvangen product of gemaakte trip (minimaal 500 woorden)

Wat bieden wij?

Leuke uitnodigingen waar je gratis naar toe kunt (vaak met je gezin)
Recensie exemplaren (die je daarna gewoon mag houden)
Jouw mening op een groot online magazine (bereik: meer dan 100.000 bezoekers per maand)

Hoe gaan we te werk

Op Facebook hebben wij onlangs een Besloten Groep aangemaakt. Als Testouder krijg je hiervoor een uitnodiging lid te worden. Iedere keer als wij een testouder nodig hebben, plaatsen wij in deze groep een oproep. Je bent dan vrij om er wel/niet op te reageren. Meedoen is dus volledig vrijblijvend en je kunt dus precies reageren op de producten of trips die jij leuk vindt en goed bij jou (en/of je gezinssamenstelling) passen.

Reageren

Je kunt je helemaal vinden in bovenstaande verwachtingen? Dan kun je ons mailen op info@insert-internetuitgeverij.nl, onder vermelding van: ‘Testouders gezocht Oudersenzo’. Naast je volledige naam, link naar je Facebookpagina (voor de uitnodiging voor onze BG), leeftijd en geslacht van je kind(eren), woonplaats en telefoonnummer ontvangen wij ook graag linkjes van een paar blogs (reviews) die je wellicht al eerder hebt geschreven. Laat ons ook weten waarom jij graag testouder bij Oudersenzo zou willen worden.

Wie weet, loop jij binnenkort voor ons over de rode loper tijdens een première van Universal Studio of ben je een boek aan het lezen die nog niet eens in de winkel te koop is!

liefs Marion
lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *