Winactie: 5x Stars fell on Alabama VOD

Stars Fell on Alabama

Ben jij al die beperkende maatregelen inmiddels ook helemaal beu? Kijk je uit naar het moment dat de wereld weer normaal gaat worden, terrassen opengaan en je weer eens ouderwets naar de bioscoop kunt gaan? Heel herkenbaar, want je staat hierin zeker niet alleen. Volgens de overheid zijn we op de goede weg, maar echte zekerheid wanneer we alles achter ons kunnen laten, krijgen we eigenlijk nog steeds niet. Het lijkt alsof we met z’n allen achter een wortel rennen en dat doen we al een jaar… Daarom is het de hoogste tijd voor iets leuks. Misschien wel een datenight met Stars fell on Alabama!

Pathe thuisbioscoop

Gelukkig kunnen sommige dingen ook vanaf de luie bank. Bijvoorbeeld genieten van een romantische film. Met (al dan niet zelfgebakken) popcorn op schoot, het geluid van de TV aangesloten op het surroundsysteem, kunnen we ons een beetje wanen alsof we in de bioscoop zitten. Misschien heb je een beamer in huis, zodat je de film op groot scherm kunt kijken. Wellicht is het behelpen, maar ik ben toch blij met de mogelijkheid van VOD. En daarom gaan we vijf Pathe thuiscodes verloten. Hapje, drankje en genieten van de heerlijke romantische komedie “Stars fell on Alabama”.

Stars fell on Alabama

Een agent voor Hollywood sterren gaat na 15 jaar terug naar zijn geboorteplaats in Alabama om een schoolreünie bij te wonen. Hij komt erachter dat hij de enige is van zijn oude klasgenoten die geen vrouw en kinderen heeft. Daarom vraagt hij een knappe klant om een grote gunst om indruk te maken op zijn vrienden. Echter komt hij er al snel achter dat iedereen zijn geluk anders invult. 

lijn groen oudersenzo
Stars Fell on Alabama

Wat verloten we?

We gaan vijf Pathe thuiscodes (VOD) verloten van de heerlijke romantische komedie “Stars fell on Alabama”.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur een mail naar winactie@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Alabama’ en vergeet niet je naam en adres te vermelden.
Om kans te maken is het noodzakelijk dat je je hebt aangemeld voor het ontvangen van onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 15 mei 2021 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

Smaakspoken
Eurovison Song Contest bordspel
Mamarazzi
#benikdit
Woezel en Pip
Escape Room The Game – Challenge
Koos zoekt een huis

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Stars Fell on Alabama
lijn groen peuteren
BabyBaby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *