Winactie: 5x Stars fell on Alabama VOD

Stars Fell on Alabama

Ben jij al die beperkende maatregelen inmiddels ook helemaal beu? Kijk je uit naar het moment dat de wereld weer normaal gaat worden, terrassen opengaan en je weer eens ouderwets naar de bioscoop kunt gaan? Heel herkenbaar, want je staat hierin zeker niet alleen. Volgens de overheid zijn we op de goede weg, maar echte zekerheid wanneer we alles achter ons kunnen laten, krijgen we eigenlijk nog steeds niet. Het lijkt alsof we met z’n allen achter een wortel rennen en dat doen we al een jaar… Daarom is het de hoogste tijd voor iets leuks. Misschien wel een datenight met Stars fell on Alabama!

Pathe thuisbioscoop

Gelukkig kunnen sommige dingen ook vanaf de luie bank. Bijvoorbeeld genieten van een romantische film. Met (al dan niet zelfgebakken) popcorn op schoot, het geluid van de TV aangesloten op het surroundsysteem, kunnen we ons een beetje wanen alsof we in de bioscoop zitten. Misschien heb je een beamer in huis, zodat je de film op groot scherm kunt kijken. Wellicht is het behelpen, maar ik ben toch blij met de mogelijkheid van VOD. En daarom gaan we vijf Pathe thuiscodes verloten. Hapje, drankje en genieten van de heerlijke romantische komedie “Stars fell on Alabama”.

Stars fell on Alabama

Een agent voor Hollywood sterren gaat na 15 jaar terug naar zijn geboorteplaats in Alabama om een schoolreünie bij te wonen. Hij komt erachter dat hij de enige is van zijn oude klasgenoten die geen vrouw en kinderen heeft. Daarom vraagt hij een knappe klant om een grote gunst om indruk te maken op zijn vrienden. Echter komt hij er al snel achter dat iedereen zijn geluk anders invult. 

lijn groen oudersenzo
Stars Fell on Alabama

Afgerond

Deze actie is inmiddels afgerond. De winnaar heeft de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Stars Fell on Alabama
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *