Er is nu een Sophie de Giraf Limited Edition en jij kunt kans maken deze te winnen!

Er is nu een Sophie de Giraf Limited Edition en jij kunt kans maken deze te winnen!

Sophie de giraf viert haar 60e verjaardag op een wel heel bijzondere manier: met het uitbrengen van een limited edtion Sophie in een gloednieuwe kleur en design. Fans uit de hele wereld mochten eerder dit jaar een eigen Sophie ontwerpen. Uit de vele inzendingen werd uiteindelijk ‘Sophie by Me’ gekozen: een Sophie de giraf met de bekende giraffevormen, maar waarbij haar vertrouwde donkerbruine vlekken zijn vervangen door een zachtbruine opdruk met een lieve tekst, hartjes en het getal ‘60’. De speciale Sophie by Me jubileumversie zal vanaf september ook in Nederland in een beperkte oplage verkrijgbaar zijn.

Sophie de giraf

Sinds de allereerste Sophie de giraf 60 jaar geleden het licht zag, heeft dit populaire girafje wereldwijd al zo’n 70 miljoen kinderen getroost bij doorkomende tandjes. En nog steeds wordt het babybijtspeeltje op precies dezelfde wijze in Frankrijk gemaakt. Natuurlijk is ook Sophie by Me gemaakt van 100% natuurrubber en wordt haar speciale jubileumdesign aangebracht met eetbare verf

Al sinds de geboorte van Sophie de giraf, op 25 mei 1961, wordt dit razend populaire girafje nog steeds op dezelfde traditionele wijze vervaardigd. Uitgangspunt was een volledig veilig en natuurlijk speeltje dat alle zintuigen van een baby zou prikkelen. De keuze viel op een girafje, vanwege de lange benen en nek, waardoor een kleintje haar makkelijk zou kunnen voelen en pakken. Het natuurrubber materiaal stimuleert niet alleen reuk, maar nodigt ook uit om erop te sabbelen en in te bijten. De vlekken stimuleren zicht, terwijl het vrolijke piepje het gehoor prikkelt. Kortom, gemaakt van 100% natuurlijk rubber afkomstig van de heveaboom mag Sophie zich al ruim 60 jaar de meest veilige en natuurlijke troost noemen bij doorkomende tandjes.

Wil je ook graag zo’n limited edition van Sophie de Giraf? Lees dan snel verder, want wij gaan er maar liefst vijf verloten!

lijn groen oudersenzo
Er is nu een Sophie de Giraf Limited Edition en jij kunt kans maken deze te winnen!

Wat verloten we?

We gaan vijf exemplaren verloten van Sophie de Giraf Limited Edition, ter ere van haar 60e verjaardag!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur je mail naar winactie@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Sophie’. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!
Om kans te maken is het noodzakelijk dat je je hebt aangemeld voor het ontvangen van onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 4 oktober 2021 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

Kinderboek Aydin
Genomineerd speelgoed
Boosterpacks Pokémon
Vouchers Baby Diaries
Baby Boomer Bingo

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© afbeelding: Sophie de Giraf

Er is nu een Sophie de Giraf Limited Edition en jij kunt kans maken deze te winnen!
lijn groen peuteren

Een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *