Maak kans op een Pokémon Battle Decks pakket

Maak kans op een Pokémon Battle Decks pakket

The Pokémon Company International heeft Pokémon Battle Decks Sword & Shield—Brilliant Stars, de nieuwste uitbreiding voor de populaire Pokémon Trading Card Game, uitgebracht. De uitbreiding is verkrijgbaar in booster packs en speciale collecties bij deelnemende winkels wereldwijd. In Sword & Shield—Brilliant Stars kunnen Trainers zich opmaken voor het nieuwe spelmechanisme Pokémon VSTAR, zoals te zien is op de kaarten Arceus VSTAR, Charizard VSTAR, Shaymin VSTAR en Whimsicott VSTAR. Deze kaarten vormen een evolutie van Pokémon V. Ze hebben een hoog HP en de aanvallen die veel letsel toebrengen, kunnen snel de uitkomst van het spel bepalen.

Pokémon Battle Decks

Sword & Shield—Brilliant Stars bevat tevens een speciale Trainer Gallery-deelset met 30 kaarten van populaire Trainers en Pokémon en met de volgende opmerkelijke kaarten: 

  • 20 Pokémon V en 15 full-art Pokémon V
  • 3 nieuwe Pokémon VMAX
  • 22 Trainer-kaarten en 6 full-art Supporter-kaarten
  • 1 nieuwe Special Energy-kaart

Onlangs werden tevens nieuwe Lycanroc V en Corviknight V Battle Decks uitgebracht. Deze decks zijn ideaal voor Trainers die de Pokémon TCG willen leren spelen. Ze bevatten alles wat een Trainer nodig heeft om een gevecht aan te gaan, waaronder een deck met 60 kaarten en spelaccessoires. De bundelversie V Battle Deck—Lycanroc vs. Corviknight wordt geleverd met twee gebruiksklare decks en acht extra Trainer-kaarten.

Wij zijn fan van Pokémon en daarom gaan wij twee Pokémon Battle Decks pakketten verloten! Dus als je hierin interesse hebt, lees dan snel verder!

V Battle Deck Corviknight | 8717729269381

lijn groen oudersenzo
Maak kans op een Pokémon Battle Decks pakket

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaar heeft de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Maak kans op een Pokémon Battle Decks pakket

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

4 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *