Maak kans op een Snoephuisje bakpakket!

Maak kans op een snoephuisje bakpakket!

Heeft het sprookje van Hans en Grietje je altijd tot de verbeelding gesproken? Hoe vet zou zo’n huisje van snoep en koek zijn! Een snoephuisje van lekkernijen is de fantasie van menig kind! Maar misschien is een écht huis van snoep lastig te realiseren (ik denk niet dat het huisje het Nederlandse klimaat goed zal doorstaan) maar… een miniatuur huisje van snoep en koek is natuurlijk wel prima te maken – en nog leuk ook! En dat huisje kan na afloop heerlijk met elkaar worden opgesmikkeld!

Jouw eigen snoephuisje!

Als je dan ook nog eens foto’s maakt van je snoephuisje en deze deelt met anderen, dan kun je misschien wel met je huisje geld inzamelen voor SOS Kinderdorpen. Dat is niet alleen een win/win situatie, maar een WIN-WIN-WIN! En alles wat je voor je huisje nodig hebt, kun je bij ons winnen! Want met deze actie kun je kans maken op een smakelijk Dr. Oetker pakket om zelf mee aan de slag te gaan! Want…

Houd jij van bakken? Knutselen? Of ben je gewoon lekker creatief? Doe dan tussen 6 december en 9 januari mee aan de campagne van SOS Kinderdorpen en bak samen met je kinderen, neefjes, nichtjes of met wie jij graag samen bakt, een huis! Een koekhuis van zoetigheid. Of misschien wel van hartigheid, alles is mogelijk! Surf naar deze blog voor meer informatie!

Kinderen in een kwetsbare omgeving

Niet alleen is het ontzettend leuk om een koekhuisje te knutselen, je helpt op deze manier ook kinderen die leven in een kwetsbare omgeving. Door mee te doen aan de actie van SOS Kinderdorpen, in samenwerking met Dr. Oetker, zorg jij ervoor dat steeds meer kinderen in veiligheid en goed verzorgd kunnen opgroeien. Want helaas staat 1 op de 10 kinderen, wereldwijd, er alleen voor. Zij groeien op zonder liefdevol thuis. Het is de missie van SOS Kinderdorpen ervoor te zorgen dat ieder kind opgroeit in een veilige en liefdevolle familie.

lijn groen oudersenzo
Maak kans op een snoephuisje bakpakket!

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Maak kans op een snoephuisje bakpakket!
lijn-groen-oudersenzo

3 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.