Jackpot. De sleutel tot innerlijke rijkdom winactie

Hoe ziet jouw ideale leven eruit als alles mogelijk zou zijn? Als tijd en geld geen enkel issue zouden vormen? In onze review “Jackpot. De sleutel tot innerlijke rijkdom” kun je lezen hoe dit boek een innerlijk kompas kan zijn, dat richting geeft om jouw gedroomde leven te kunnen realiseren. De wereld die aan je voeten ligt, een wereld waarin jij jouw toekomst uitstippelt, dat klinkt niet onaardig toch?

Jackpot. De sleutel tot innerlijke rijkdom

Ben je fit en wil je gezond blijven? Of ben je juist chronisch ziek en denk je nooit meer te kunnen genezen? Denk je dat jouw gezondheid te maken heeft met pech of geluk? Of heb je het gevoel dat een blakende gezondheid alleen voor anderen is weggelegd? Zoek jij geluk in de liefde? Wat is jouw visie op ultiem liefdesgeluk? Stel je voor dat je voortaan gelukkig in de liefde bent en nooit meer het gevoel ervaart van eenzaamheid en verlatenheid? En nooit meer gebukt gaat onder intens liefdesverdriet? Zou jij succesvol willen zijn in elk aspect van je leven? En dat je geprezen wordt door de successen die je hebt bereikt, op welk gebied dan ook? Nooit meer faalangst ervaren of andere onzekerheden die belemmeren. Dat klinkt geweldig toch?

Wil je meer innerlijke vrede ervaren of beter met stress kunnen omgaan? Of heb je sterk het gevoel dat je jouw talenten nog niet genoeg benut, of dat je nog meer uit je leven wilt halen? Hoe je een inspiratiebron voor anderen kunt zijn en op die manier bijdraagt aan een betere wereld. Dan is dit boek voor jou geschreven! En met deze winactie kun jij kans maken op één van de drie exemplaren die we gaan verloten! Lees snel verder!

Jackpot | Tamara Straatman | 9789083077000 

lijn groen oudersenzo
Winactie: Jackpot. De sleutel tot innerlijke rijkdom

Wat verloten we?

We gaan drie exemplaren verloten van het super inspirerende boek “Jackpot. De sleutel tot innerlijke rijkdom” van Tamara Straatman.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Beantwoord dan de volgende vraag: “Vanaf wanneer bestaat NLP?” Het juiste antwoord op de vraag, vind je in deze blog. Stuur het juiste antwoord per mail naar winactie@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Jackpot’. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!
Om kans te maken is het noodzakelijk dat je je hebt aangemeld voor het ontvangen van onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 28 oktober 2021 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

Elma, vertel eens
Sinterklaaspakket
Aydin
Genomineerd speelgoed

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Winactie: Jackpot. De sleutel tot innerlijke rijkdom

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *