Jackpot. De sleutel tot innerlijke rijkdom winactie

Hoe ziet jouw ideale leven eruit als alles mogelijk zou zijn? Als tijd en geld geen enkel issue zouden vormen? In onze review “Jackpot. De sleutel tot innerlijke rijkdom” kun je lezen hoe dit boek een innerlijk kompas kan zijn, dat richting geeft om jouw gedroomde leven te kunnen realiseren. De wereld die aan je voeten ligt, een wereld waarin jij jouw toekomst uitstippelt, dat klinkt niet onaardig toch?

Jackpot. De sleutel tot innerlijke rijkdom

Ben je fit en wil je gezond blijven? Of ben je juist chronisch ziek en denk je nooit meer te kunnen genezen? Denk je dat jouw gezondheid te maken heeft met pech of geluk? Of heb je het gevoel dat een blakende gezondheid alleen voor anderen is weggelegd? Zoek jij geluk in de liefde? Wat is jouw visie op ultiem liefdesgeluk? Stel je voor dat je voortaan gelukkig in de liefde bent en nooit meer het gevoel ervaart van eenzaamheid en verlatenheid? En nooit meer gebukt gaat onder intens liefdesverdriet? Zou jij succesvol willen zijn in elk aspect van je leven? En dat je geprezen wordt door de successen die je hebt bereikt, op welk gebied dan ook? Nooit meer faalangst ervaren of andere onzekerheden die belemmeren. Dat klinkt geweldig toch?

Wil je meer innerlijke vrede ervaren of beter met stress kunnen omgaan? Of heb je sterk het gevoel dat je jouw talenten nog niet genoeg benut, of dat je nog meer uit je leven wilt halen? Hoe je een inspiratiebron voor anderen kunt zijn en op die manier bijdraagt aan een betere wereld. Dan is dit boek voor jou geschreven! En met deze winactie kun jij kans maken op één van de drie exemplaren die we gaan verloten! Lees snel verder!

Jackpot | Tamara Straatman | 9789083077000 

lijn groen oudersenzo
Winactie: Jackpot. De sleutel tot innerlijke rijkdom

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Winactie: Jackpot. De sleutel tot innerlijke rijkdom
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *