Winactie: 4x Winnend speelgoed Speelgoed van het jaar 2021

Winactie: 4x genomineerd speelgoed Speelgoed van het jaar 2021

Vanaf 7 september kun je weer je stem uitbrengen op (vakjury)winnaars speelgoed voor de Speelgoed van het jaar verkiezing. Jij kunt met je stem de publieksprijs bepalen. In deze blog laten we je kennis maken met de verschillende categorieën van het (vakjury)winnaars. Dit jaar zijn er maar liefst 12 categorieën! Dat zijn er een stuk meer dan voorgaande jaren. Dat betekent voor jou, nog meer kans op mooie prijzen, want als jij je stem uitbrengt op www.speelgoedvanhetjaar.nl, maak je daar kans op. Maar ook hier kun je prijzen winnen! Want met deze winactie kun je kans maken op één van deze vier winnaars!

Totum – fashion armbandjes weefstudio

Maak je eigen armbandjes weefstudio. De meegeleverde tool helpt je voor de patronen : vervang het wiel aan de bovenzijde om van patroon te veranderen. Als je extra textielgaren bij koopt kan je de tool eindeloos hergebruiken, en ook je eigen ontwerpen en kleurcombinaties maken. De set is verpakt in een mooi koffertje voorzien van sluiting en draaghandvat en kan je gebruiken om al je spulletjes in op te bergen.

Play-Doh Prachtige Taarten Oven

Maak fantastische Play-Doh-taarten die voor je ogen rijzen met deze speelgoedbakoven. Plaats Play-Doh-boetseerklei in de bakvorm, plaats hem in de oven, trek de hendel omlaag en kijk hoe de taart rijst. Wanneer de taart klaar is, hoor je een ‘ding’-geluid om te melden dat de taart gebakken is en je kan beginnen met decoreren! Voeg toefjes namaakgarnering toe met het decoratiegereedschap of allerlei kleurrijke Play-Doh-toppings met de halve vormpjes. 

SmartMax My First Acrobats

Met 6 veelkleurige vormen kun je een vierkant, driehoek en cirkel bouwen… Als je deze vormen gaat mixen en de metalen ballen toevoegt, verschijnen de coolste acrobatische figuren. Creëer je eigen acrobatische structuren of probeer de structuur te bouwen zoals op één van de opgavekaarten. De rode basis heeft een metalen oppervlak wat de nodige stabiliteit geeft bij het bouwen van de acrobatische constructies.

Dobbelspel – Keer op keer kids

De kinderversie van het populaire en superverslavende dobbelspel! Dobbelstenen kiezen, dierenverblijven aankruisen en kolommen vullen om waardevolle punten te verdienen. Eenvoudig en vrolijk dobbelspel voor kinderen vanaf 5 jaar.

lijn groen oudersenzo
Winactie: 4x genomineerd speelgoed Speelgoed van het jaar 2021

Wat verloten we?

We gaan van al het bovengenoemde speelgoed, één exemplaar verloten! En jij kunt kiezen waar je voorkeur naar uit gaat.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur je mail naar winactie@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Speelgoed’. Laat ons weten welk stuk speelgoed jij het liefste zou willen winnen.  Vergeet niet je naam en adres te vermelden!
Om kans te maken is het noodzakelijk dat je je hebt aangemeld voor het ontvangen van onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 7 oktober 2021 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

Kinderboek Aydin
Boosterpacks Pokémon
Vouchers Baby Diaries
Baby Boomer Bingo

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© afbeelding: Pokémon

Winactie: 4x genomineerd speelgoed Speelgoed van het jaar 2021
lijn groen peuteren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *