Maak kans op een diamond painting!

In onze blog “Hobby’s voor aan de keukentafel” hebben we o.a. gesproken over diamond painting. Een leuke manier van ontspannen, op een creatieve manier. Je hoeft geen kunstenaar te zijn om toch mooie dingen te kunnen maken, zelfs met twee linkerhanden kun je enorm veel plezier beleven aan diamond painting én tot een prachtig eindresultaat komen! Persoonlijk vind ik het een heerlijke ontspannende bezigheid, vooral op vrije dagen. Even niks aan je hoofd, geen gepieker en alleen maar vrolijk gekleurde steentjes plakken. Het is voor mij een echt zen-momentje.

Foto van kleinkind in diamonds!

De diamond paintings zijn kant-en-klaar te koop, in groot formaat (op canvas) of juist in klein formaat (kaart) die je aan een dierbare kunt sturen maar er is meer. Tegenwoordig kun je ze namelijk ook nog eens persoonlijker maken! Bijvoorbeeld door een diamond painting van een eigen foto te maken. Hoe leuk is dat! Dat is natuurlijk wel een heel persoonlijk en origineel cadeau! Want wat dacht je bijvoorbeeld van een diamond painting voor oma of opa van hun kleinkind?! Of van je huisdier, of die unieke vakantiefoto, jullie trouwfoto, of… nou ja je snapt mijn punt, de mogelijkheden zijn eindeloos!

En omdat wij zo’n fan zijn van deze schilderijen vol glinsterende bling bling steentjes, gaan we 4 diamond paintings verloten. Lees snel verder hoe je kans kunt maken!

lijn groen oudersenzo
Maak kans op een kei gave Rebel Cactus kindersmartwatch!

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Maak kans op een diamond painting!
lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *