Winactie: tickets Ze leefden nog lang en gelukkig

Bosvoorstelling En ze leefden nog lang en gelukkig

Met de vakantie in het vooruitzicht en al de beperkende maatregelen in het (recente) verleden, kijken we natuurlijk met z’n allen uit om leuke dingen met elkaar te gaan doen! Wat dacht je van deze unieke bosvoorstelling Ze leefden nog lang en gelukkig waarin alle kinderen leren prins en prinses te worden! Dat is natuurlijk super vet! Een sprookjesachtige ervaring om nooit meer te vergeten!

Bliksemactie!

Het wordt een supersnellebliksemactie want de voorstelling is al op 17 of 18 juli! Als je kans wilt maken op 4 tickets (15 euro per stuk), dan raad ik je dus aan om heel snel door te lezen en mee te doen! Want over een paar dagen sluiten we deze actie alweer.

Bosvoorstelling En ze leefden nog lang en gelukkig

Op zaterdag 17 en zondag 18 juli wordt de kasteeltuin van Kasteel Groeneveld in Baarn omgetoverd tot een magische plek waar coronaproof (volgens richtlijnen RIVM) een bosvoorstelling voor kinderen plaatsvindt. Speciaal voor dit weekend is de kindervoorstelling Ze leefden nog lang en gelukkig geschreven waarin kinderen leren prins en prinses te worden. De voorstelling is geschikt voor kinderen tussen 3 en 10 jaar oud. En… na afloop van de voorstelling is er een meet & greet bij het kasteel met de prins en prinses. De inloop is om 12.00 uur en om 13.00 uur begint de voorstelling.

lijn groen oudersenzo
Bosvoorstelling En ze leefden nog lang en gelukkig

Het verhaal Ze leefden nog lang en gelukkig

Draken, tovenaars, elven, dwergen, prinsen en prinsessen. Ted, een 30-jarige boekenschrijver, gelooft er maar niks van. Sterker nog, hij haat die zoetsappige verhalen en dan vooral het einde, ze leefden nog lang en gelukkig. ‘Dat bestaat helemaal niet, mensen zouden die rommel niet moeten lezen’, zegt hij dan altijd. Daarom heeft hij een boek geschreven, “Ze leefden NIET lang en NIET gelukkig”, waarmee hij iedereen wil waarschuwen voor de leugens die alle sprookjes volgens hem vertellen.

Wanneer de verhalen over dit nieuwe boek Raponsje’s koninkrijk bereiken, weet ze niet hoe snel ze met Flynn moet vertrekken om de publicatie stop te zetten. Maar hiervoor moet het sprookjeskoppel afreizen naar een wereld zonder magie, waar ze er voor moeten zorgen dat de schrijver gaat inzien dat sprookjes bestaan. Want als mensen niet meer in sprookjes geloven, dan zullen alle sprookjes voorgoed verdwijnen.

Zal het Raponsje en Flynn lukken de schrijver te laten geloven in sprookjes en ware liefde voordat het voorgoed te laat is? Alleen de tijd zal het leren…

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Bosvoorstelling En ze leefden nog lang en gelukkig
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *