Winactie: 1x Woezel en Pip pakket

Woezel en Pip winactie

De verhaaltjes van Woezel en Pip, bedacht door Guusje Woesthoff-Nederhorst, zijn enorm populair onder de kids. Je kent ze vast wel en zo niet, dan een korte introductie: Woezel en Pip zijn de namen van twee hondjes die goede vriendjes van elkaar zijn en die allebei in de Tovertuin wonen. De illustraties zijn van Louise Geesink en Wil Raymakers. Inmiddels vieren ze alweer hun vijftienjarige jubileum!

Dromenjager

Lucy en Dinand Woesthoff – eigenaren van Dromenjager, het bedrijf achter Woezel & Pip: “Na vijftien jaar hebben we Woezel & Pip zien groeien tot de meest populaire hondjes van Nederland. Beste vriendjes van alle kindjes. Elke keer weer. Zo prachtig om te zien hoe inmiddels een volgende generatie opgroeit met de avonturen uit de Tovertuin. Ze zijn een moderne evergreen, dat is inmiddels duidelijk.” 

Inmiddels is Dromenjager een exclusieve samenwerking aangegaan en rennen sinds februari 2021, Woezel en Pip via Videoland naar het beeldscherm van heel veel kinderen, wanneer ze maar willen.

En om dit te vieren gaan we een keigaaf pretpakket verloten! Met daarin maar liefst een: VC medaille, gepersonaliseerd vriendenboekje, doeboek big balloon, gigagroot kleurboek, mooiste verhalen, ontdekboek, microfoon en een kwartet.

lijn groen oudersenzo
Woezel en Pip winactie

Wat verloten we?

We gaan 1 pakket verloten met daarin een: VC medaille, gepersonaliseerd vriendenboekje, doeboek big balloon, gigagroot kleurboek, mooiste verhalen, ontdekboek, microfoon en een kwartet. Een absolute musthave voor de kleine fan!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur een mail naar winactie@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Woezel en Pip’ en vergeet niet je naam en adres te vermelden.
Om kans te maken is het noodzakelijk dat je je hebt aangemeld voor het ontvangen van onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 22 mei 2021 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

Smaakspoken
Eurovison Song Contest bordspel
Mamarazzi
#benikdit
Escape Room The Game – Challenge
Stars fell on Alabama (VOD)
Koos zoekt een huis

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Woezel en Pip
lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

6 reacties

 • Ik heb graag meegedaan voor mijn kleindochter.

 • Hillie van Dieén

  Graag zou ik voor Melanie “de pleegdochter” van mijn vriend het Woezel en Pip pakket willen winnen.
  Melanie heeft Down-syndroom en verblijft in een instelling.
  Vanwege de Covid-19 hebben wij haar het afgelopen jaar weinig gezien en heeft Melanie het best wel zwaar omdat “zij” ons mis.
  Het zou geweldig zijn wanneer wij Melanie kunnen verassen met het Woezel en Pip pakket.
  Melanie is een heel dankbaar persoon en wij gunnen haar alle goeds.

 • Graag waag ik een kansje om dit leuke pakket voor mijn kleindochtertje te winnen.
  Zij slaapt zelfs bij ons onder Woezel en Pip lakentjes en misschien is dat wel het geheim dat ze uitsluitend bij ons zo goed slaapt!

 • Super Toppie voor mijn kleinzoon Jaivey 💙gr trotse oma

 • ik doe graag mee

 • Stickens kris

  Graag meegedaan voor zoontje van mijn petekind

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *