Gratis winactie: 1x premium jaarabonnement WithLove t.w.v. 110 euro

Wegdromen naar de prachtige uitgestrekte landschappen van Alberta, Canada. Verwikkeld raken in familiedrama’s, romantiek en de dagelijkse uitdagingen van het leven op een paardenranch. Dat is de magie van Heartland, al zestien seizoenen lang, één van de meest verslavende series op WithLove.

In Heartland krijgen we een intieme blik op het leven van de familie Bartlett-Fleming op hun ranch in de prachtige Alberta Rocky Mountains. Deze meeslepende serie combineert het drama van familiebanden en liefdesrelaties met het avontuur van het ranchleven en de therapeutische kracht van paarden.

Gatis winactie: 1x premium jaarabonnement WithLove t.w.v. 110 euro

Heartland

Heartland is niet zomaar een serie; het is een emotionele achtbaan die je het ene moment aan het lachen maakt en het volgende moment je hart breekt. Maar het is ook een serie die hoop en herstel biedt, een prachtige weerspiegeling van het leven zelf. Elke aflevering laat je verlangen naar meer, en voor je het weet ben je volledig ondergedompeld in de wereld van Heartland.

En nu, dankzij WithLove, hebben we een fantastische kans voor jou. We kunnen één WithLove premium jaarabonnement weggeven, zodat je alle seizoenen van Heartland en nog veel meer geweldige series en films kunt bekijken. Als je houdt van verhalen die je raken, personages die als familie voelen en prachtige landschappen die je adem benemen, dan is Heartland een serie die je absoluut niet mag missen.

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *