Gratis winactie: 3x Welkom klein wonder babyboek

Gratis winactie: 3x Genderneutraal en LHBTIQ+ vriendelijk babyboek

Een babyboek is een musthave voor elke ouder. Het is een prachtig naslagwerk waarin alle bijzondere mijlpalen van je baby’s eerste jaar kunnen worden vastgelegd. Van de geboortegegevens tot het eerste tandje of het moment dat je kindje begint te kruipen. Echter, de meeste babyboeken gaan ervan uit dat de baby afkomstig is uit een ‘standaardgezin’, bestaande uit een vader en een moeder, en dat het kind als jongen of meisje wordt opgevoed. ‘Welkom klein wonder’ is zo geschreven dat het ook geschikt is voor LHBTIQ+ gezinnen en ouders die hun kind genderneutraal willen opvoeden.

Welkom klein wonder

Het babyboek ‘Welkom klein wonder’ past bij elke gezinsvorm. Of dat gezin nu bestaat uit twee vaders, twee moeders of een andere wijze waarop een LHBTIQ+ gezin gerealiseerd kan worden, zoals queer-, transgender- of non-binaire ouders die via een eicel- of zaaddonor, draagmoeder, co-ouderschap, pleegzorg, adoptie of andere manier een kindje hebben gekregen. Er wordt in het boek dan ook niet gesproken over zwangerschap, maar over de komst van een kindje. Bovendien is het boek geschikt voor ouders die hun kind graag genderneutraal willen opvoeden.

Het boek biedt alle gelegenheid om niet alleen baby’s groei gedurende het eerste jaar te beschrijven, maar ook de familie, herkomst, thuiskomst en alle bijzondere mijlpalen en ‘eerste keren’. Zo ontstaat een boek vol mooie herinneringen, dat niet alleen bijzonder is voor de ouders om af en toe melancholisch doorheen te bladeren, maar zeker ook leuk is om later samen met je kind terug te lezen.

En… je kunt bij ons kans maken dit bijzondere babyboek te winnen! Lees dus snel verder!

lijn groen oudersenzo
Gratis winactie: 3x Genderneutraal en LHBTIQ+ vriendelijk babyboek

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Gratis winactie: 3x Genderneutraal en LHBTIQ+ vriendelijk babyboek

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *