Winactie: Maak kans op de Calendula Alles-in-één Balsem van Weleda

Gratis winactie: Maak kans op Alles-in-één Balsem van Weleda

Je wilt natuurlijk de allerbeste verzorging voor je baby, dat geldt ook voor zijn huid, want deze is kwetsbaar. Zijn huidje kan last krijgen van droge, rode en schrale plekjes. Dit kan veroorzaakt worden door zon, koud of guur weer of bij doorkomende tandjes. Dan is het handig om een geschikt product bij de hand te hebben. Calendula Alles-in-één Balsem van Weleda is ideaal voor wangen, neus, kin, lippen en handjes, een echte alleskunner!

Alles-in-één-Balsem van Weleda

Dit 100% natuurlijke product met biologisch Calendula-extract, biologische cacaoboter en biologische avocado-olie voedt, verzacht en biedt directe bescherming bij droge en schrale plekjes. Zonder de huid van de baby af te sluiten. Verder is de balsem parfumvrij, alcoholvrij en bevat het geen water, dus kan het niet bevriezen. Calendula Alles-in-één Balsem is net als alle Weleda babyverzorging veilig en zacht voor de kwetsbare huid. Dus zonder overbodige ingrediënten.

Alles-in-één Balsem is een mooie aanvulling op het Calendula baby-assortiment van Weleda. Een alleskunner in een handzaam formaat. Daarnaast komt de succesvolle Calendula Billenbalsem met hoog gehalte zink, die een beschermlaag op de huid legt, nu ook in een on the go formaat van 30 ml. Perfect voor onderweg.

En het allermooiste… wij gaan tien exemplaren verloten! Dus lees snel verder hoe jij kans kunt maken op dit fijne product!

lijn groen oudersenzo
Gratis winactie: Maak kans op Alles-in-één Balsem van Weleda

Wat verloten we?

We gaan 10 exemplaren verloten van de Alles-in-één-balsem van Weleda!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur een mail naar winactie@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Weleda’ Laat ons weten waarom jij dit product graag zou willen winnen en vergeet vooral niet je naam en adres te vermelden!
Om kans te maken is het noodzakelijk dat je je hebt aangemeld voor het ontvangen van onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 10 december 2022 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

Bounce smartwatch
Baby Born badkuip & pop
Outfit van Norah
Muurcirkel Seemly

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Gratis winactie: Maak kans op Alles-in-één Balsem van Weleda

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

10 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *