Winactie: Jij kunt kans maken op het kinderboek Ukkepukkie!

Winactie: Jij kunt kans maken op het kinderboek Ukkepukkie!

Pesten en plagen is van alle tijden en het blijft belangrijk om er aandacht aan te blijven besteden en kinderen weerbaar(der) en krachtig te maken. Misschien dat het boek Ukkepukkie hierbij kan helpen! Want iedereen is bijzonder en ieder mens heeft zijn eigen gaven. Wat zijn de speciale krachten van jouw kind? Weet hij ze zelf te benoemen? Of misschien kun jij hem een beetje helpen zijn krachten te ontdekken?

In de club van Held heeft iedereen een speciale kracht. Een duidelijk verhaal over opstaan tegen pesten, over vriendschap en saamhorigheid.

Ukkepukkie

Dit is onze club. Dit is onze plek. Helemaal van ons. Daar blijf je van af! In de club van Held heeft iedereen een speciale kracht. Iedereen? Nou, iedereen behalve Puk. Puk kan niet snel rennen en ook geen goocheltrucs. Hij is niet supersterk of een meester in verstoppen. Maar Puk laat zien dat je geen speciale krachten nodig hebt om een held te kunnen zijn. Een duidelijk verhaal over opstaan tegen pesten, over vriendschap en saamhorigheid.

Een duidelijk verhaal over opstaan tegen pesten, over vriendschap en saamhorigheid. En jij kunt dit boek winnen, lees snel verder!

Ukkepukkie | 9789083183749 | Levendig Uitgever 

lijn groen oudersenzo
Winactie: Jij kunt kans maken op het kinderboek Ukkepukkie!

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Winactie: Jij kunt kans maken op het kinderboek Ukkepukkie!
lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *