Winactie: Surprise Teens Doll Rebel Dare

Winactie: Surprise Teens Doll Rebel Dare

Onlangs plaatsten we een review van de nieuwe aanwinst van MGA Entertainment, de Surprise Teens Doll Rebel Dare. Een super hippe zachte modepop met trendy outfit en prachtige haren. Rebel doet haar naam eer aan, ze is een stoere meid met dito kleding. Met haar leren rok, keigaaf jack en flitsende boots, steelt ze de show. Haar prachtige lokken vallen tot haar enkels en nodigen uit tot borstelen (paarse borstel meegeleverd). Welke rebel zou deze lokken nou niet willen hebben?

Surprise Teens Doll

NaNaNa Surprise Teens doll zijn prachtige, zachte modepoppen van 28 cm met heel veel persoonlijkheid en een glamourstijl. Rebel Dare heeft zich voor haar look laten inspireren door een Doberman pinscher. Ze heeft lang, bruin haar, een geprint gezichtje en geprinte kledingdetails. Geniet van de ongelooflijke uitpak ervaring. Open de verpakking en ontdek een schitterende pop. Laat dan de ballonnen knappen om al haar mode en accessoires uit te pakken. Rebel Dare is het type meisje waar je geen ruzie mee wilt, want zij bepaalt de gastenlijst. Ze heeft een rocklook met een tournee-T-shirt, rok van nepleer en geruit jack. Ze draag een pluizige hondenmuts en hippe, paarse boots. De geprinte details bestaan o.a. uit haar schattige dobermannsokken. Ze is het perfecte cadeau! Er zit ook een label bij met haar naam, verjaardag en een verhaaltje over haar erop.

Deze stoere Rebel dare wordt geleverd in clamshell in de vorm van een ballon.

Surprise Teens Doll Rebel Dare

lijn groen oudersenzo
Winactie: Surprise Teens Doll Rebel Dare

Afgerond

Deze actie is inmiddels afgerond. De winnaar heeft de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Winactie: Surprise Teens Doll Rebel Dare
lijn groen peuteren
BabyBaby

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *