Gratis winactie: Maak kans op een L.O.L. OMG Sunshine makeover doll!

Buiten is het grauw en guur, maar met de nieuwe L.O.L. Surprise! Sunshine Makeover OMG Dolls verdwijnt de winterdip als sneeuw voor de zon. MGA Entertainment laat vandaag weten dat drie nieuwe L.O.L. Surprise! Sunshine Makeover OMG-poppen, genaamd Bubblegum DJ, Sunrise en Switches veranderen van kleur en stijl als ze in aanraking komen met UV-licht en daarnaast kunnen fans 12 nieuwe Tots verzamelen die de zomer in hun bol hebben.

Ze hebben in ieder geval één ding gemeen: ze houden allemaal van de zon en als kinderen de poppen mee naar buiten nemen, dan ondergaan deze een metamorfose en wordt er langzamerhand een nieuw kleurenpalet zichtbaar. Eenmaal weer binnenshuis, dan veranderen de haarkleuren en kleuren van de outfits weer terug. Dit proces kan altijd worden herhaald! 

L.O.L. OMG Sunshine makeover doll

De L.O.L. Surprise! Sunshine Makeover OMG Dolls zijn poppen van maar liefst 25 centimeter en kenmerkend is dat ze van kleur en stijl veranderen in UV-licht. De Sunshine Makeover-set bestaat uit verschillende personages met ieder een compleet eigen look, kleurenpalet en persoonlijkheid.

Bubblegum DJ: Het mixen van kleurrijke kleding is waar Bubblegum DJ bekend om staat en haar favoriete kleuren zijn bovendien terug te vinden in haar flamboyante haarstijl. Haar outfit bestaat onder andere uit trendy beenwarmers en een hartvormige bril.

Sunrise: Sunrise springt in het oog door haar kimono, hoge kousen en tie-dye shorts, maar ze is er ook dol op om van outfit te wisselen. Ze probeert anderen te inspireren met haar verschillende looks en haarstijlen.

Switches: Als Switches voor de rest van haar leven nog maar één kleur zou mogen gebruiken, dan zou dat pastelroze zijn. Ze weet de buitenwereld altijd te verrassen met haar uitgesproken, gevarieerde looks.

En weet je wat extra leuk is? Wij gaan Bubblegum & Switches verloten! En jij kunt dus kans maken om één van deze beauty’s te winnen! Lees snel verder om kans te maken.

L.O.L. Surpise OMG Sunshine | 0035051589426 | Leeftijd: 4 – 12 jaar

lijn groen oudersenzo
xxx

Verfrissend en verrassend

Naast poppen van groot formaat zijn er 12 kleinere Tots om te verzamelen. De Tots zijn verpakt in een feestelijke bal die niet alleen leuk is om te uit te pakken, maar ook vol zit met verrassende kledingstukken en accessoires. Bovendien worden alle poppen geleverd met een bijpassende waterfles. Wanneer je hen een slokje verkoelend water geeft, kunnen zij verrassend uit de hoek komen door bijvoorbeeld een traantje te laten of het water speels uit te spugen.

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Gratis winactie: Maak kans op een L.O.L. OMG Sunshine makeover doll!
#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.
lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *