Winactie: 3x Snelle Sam De Klapper

Lezen blijft een fijne tijdsbesteding en voor de kids is het ook nog eens goed voor de leesvaardigheid en het vergroten van de woordenschat. Het is echter ook rustgevender voor je hersenen dan al die pixels op TV of tablet. Misschien zijn niet alle kids even enthousiaste lezers, maar met een goed boek, krijg je ook de lastigste lezers met hun ogen in een boek. Misschien wel met dit nieuwe kinderboek “Snelle Sam De klapper”.

Snelle Sam De klapper

Sam gaat op trainingskamp in Italië. Hij krijgt er les van de wereldkampioen karten die hem allemaal nieuwe trucs leert. Teambaas Flavio Radiatore is onder de indruk en nodigt hem uit om er later in het jaar twee grote races te rijden.

Terug in Nederland gaat Sam met zijn vader, buurman Beppe en vriendje Carel naar de Grand Prix van Nederland. Bas Vandamme maakt er daar een groot spektakel van. Op school gaat het niet zo spectaculair. Sam moet beter zijn huiswerk maken, anders mag hij niet meer op zijn PlayBox racen.

Wanneer hij opnieuw in Italië is, maakt Sam zijn internationale debuut: hij verliest en hij wint, en heeft ook zijn eerste flinke crash. Maar de grote vraag is, weet Sam thuis te komen met de Pizza Cup?!

lijn groen oudersenzo
Winactie: Rainbow High Fashion Doll – Bella Parker

Wat verloten we?

We gaan drie exemplaren verloten van het spannende boek “Snelle Sam De klapper”, een boek vol avontuur en snelheid!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur een mail naar winactie@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Snelle Sam’ en vergeet niet je naam en adres te vermelden.
Om kans te maken is het noodzakelijk dat je je hebt aangemeld voor het ontvangen van onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 26 april 2021 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

Escape Room The Game – Challenge
Stars fell on Alabama (VOD)
Koos zoekt een huis
Mam, vertel eens
3 Kaartspellen Identity Games
Fairytabs Starters Kit
Rainbow High Fashion doll Bella Parker
Surprise Teens Doll Rebel Dare

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Snelle Sam De klapper
lijn groen peuteren
BabyBaby

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *