Winactie: 3x Smaakspoken

Winactie - Smaakspoken

Wat komt er allemaal kijken bij “proeven”? En welke smaken zijn er eigenlijk? In dit boek maak je kennis met zeven smaakspoken: Zout, Pittig, Zuur, Vet, Umami, Bitter en Zoet. Volgens Jochem Myjer is Smaakspoken: Het kinderboek dat mijn kinderen wél aan het proeven heeft gekregen. Dat is mij tien jaar lang niet gelukt!

Smaakspoken

Puck is negen jaar en woont samen met haar vader, chef Maro, boven zijn populaire restaurant. Na het overlijden van haar moeder, leven ze er nu met zijn tweetjes. Puck mist
haar moeder verschrikkelijk en haar vader is altijd druk aan het werk. Ze wil niets liever dan hem helpen, maar hij vindt haar nog te jong, want ‘goed proeven moet je leren’.

Als Puck op een avond dit verdriet deelt met haar kat, komt de eerste van zeven Smaakspoken op bezoek. Deze kleurrijke figuren – zout, pittig, zuur, vet, umami, bitter en zoet – ontvoeren Puck naar hun werelden. Ze leren haar daar alles over hun unieke krachten. Maar kunnen zij Puck zo goed leren proeven, dat ze Maro eindelijk mag helpen in zijn keuken?

Smaakspoken | Singel Uitgeverijen | 9789021418766 | Daan Faber

lijn groen oudersenzo
Winactie - Smaakspoken

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Winactie - Smaakspoken
BabyBaby

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *