Gratis winactie: Maak kans op Scrabble junior!

Gratis winactie: Maak kans op Scrabble junior!

De kans is klein dat je nog nooit van het bordspel Scrabble hebt gehoord. Het spel bestaat dit jaar maar liefst 75 jaar en wordt wereldwijd verkocht in maar liefst 29 talen. Ik speelde het spel al zo’n kleine 50 jaar geleden, thuis met mijn ouders en/of zus maar bijvoorbeeld ook als ik bij mijn opa en oma ging logeren. Als een spel wereldwijd zo populair is, is het ook niet zo gek dat er een speciale scrabbledag bestaat. En die is er dus: 13 april! Dit is trouwens geen willekeurige dag, want 13 april is namelijk de geboortedag van de Srabble-bedenker Alfred Mosher Butts.

Wat is Scrabble?

Okay, voor het handjevol bezoekers die nog nooit van Scrabble hebben gehoord, een kleine uitleg. Scrabble is een bordspel voor twee tot vier spelers waarbij met een gegeven aantal willekeurige letters woorden moeten worden gelegd op een speelbord. Blokjes met letters, die verschillende waarden zijn toegekend, worden willekeurig gepakt, waarbij toeval een rol speelt. Er moeten bestaande woorden mee worden gevormd. Het is de kunst een zo hoog mogelijke score te behalen.

Leuke Scrabblejubileumweetjes (3x de woordwaarde)

In het Verenigd Koninkrijk huldigt jetsethoedenmaker J. Smith deze verjaardag met een kroon van Scrabble-blokjes en een knipoog naar koning Charles III zijn aankomende kroningsceremonie. 

In Frankrijk brengt spokenwordartieste Chloe M een ode aan Scrabble en de levende Franse taal met een speciaal optreden voor de Eiffeltoren.

De jubileumeditie ter ere van de 75ste verjaardag van Scrabble komt later dit jaar op de markt. Het is de meest luxueuze versie ooit, gemaakt van meer duurzame materialen dan alle voorgaande edities. 

Scrabble Junior

Scrabble is er tegenwoordig ook voor de kleintjes: Scrabble Junior. Jonge kinderen kunnen beginnen door letters te verbinden op het speelbord met tekeningen. Oudere kinderen kunnen zelf woorden maken. Het klassieke woordspel is nog verder verbeterd. Het helpt kinderen hun woordenschat uit te breiden en hun spelvaardigheid te verbeteren.

En om de naderende Scrabbledag te vieren, gaan we van dit spel maar liefst drie exemplaren verloten! Lees snel verder om te ontdekken hoe je kans kunt maken!

Scrabble Junior | 0746775261351 | Mattel Games | 2 tot 4 spelers | vanaf 5 jaar

lijn groen oudersenzo
Gratis winactie: Maak kans op Scrabble junior!

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Gratis winactie: Maak kans op Scrabble junior!

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *