Winactie: Maak kans op een Rainbow High-pop!

Winactie: Maak kans op een Rainbow High-pop!

In deze blog besprak ik de nieuwe Rainbow High-pop. Een trendy lady die je alle kanten op kunt bewegen om de meest fashionable pose aan te nemen. Mila Berrymore is echter niet alleen gekomen, ze heeft maar liefst drie van haar vriendinnen meegenomen. En jij kunt dus kans maken op je eigen Rainbow High-pop!

Welke Rainbow High-pop kies jij?

We gaan maar liefst drie vriendinnen verloten en jij kunt kans maken op één van deze charmante dames.

Lila Yamamoto

Lila Yamamoto is een begrip in Tokyo en steelt de show met haar streetstyle, die is beïnvloed door haar multiculturele roots. Ze houdt ervan om te experimenteren met nieuwe stijlen en kleuren. Een van haar outfits bestaat uit een charmante top met bloemen, een metallic skirt met rits, platformschoenen, handschoenen en matchende accessoires. 

Delilah Fields

De muzikale Delilah Fields is opgegroeid in het hart van de Blue Ridge Mountains. Ze doet niets liever dan het schrijven van eigen, creatieve nummers op haar zelfgemaakte gitaar. Haar vrienden waarderen haar country-liedjes enorm en dat geldt ook voor haar stijl. Onder andere een gele, zomerse jurk, cowboylaarzen en bloemdecoraties vormen haar outfit. 

Meena Fleur 

Meena Fleur is geboren en getogen in New Delhi, India. Daar is ze hartstikke trots op en ze deelt dan ook graag invloeden uit haar roots met haar vrienden, waaronder de mehndi body art op haar handen. Ze ontwerpt zelf accessoires en brengt sieraden aan op haar outfits om hier een extra persoonlijke touch aan te geven.

lijn groen oudersenzo
Winactie: Maak kans op een Rainbow High-pop!

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Winactie: Maak kans op een Rainbow High-pop!

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

14 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *