Gratis winactie: 1x Rainbow high Runway Rush (Nintendo Switch)

Nu we langzaam maar zeker afscheid moeten nemen van die prachtige nazomer en de natte dagen van de herfst welkom moeten gaan heten, kunnen we nooit genoeg binnen vertier hebben! Want buitenspelen als de regendruppels je tot je hemd toe doorweken en de wind de oorbellen uit je oren trekt, dat is geen aantrekkelijk idee. Dus porren we de open haard een beetje op, steken hier en daar een kaarsje aan en maken het binnen gezellig. En omdat extra vermaak altijd welkom is, gaan we weer een leuke game verloten. Dit keer is het de game Rainbow High Runway Rush, voor de Nintendo Switch. Lees snel verder hoe je kans kunt maken!

Gratis winactie: 1x Rainbow high Runway Rush (Nintendo Switch)

Rainbow High: Runway Rush

Ontdek je creatieve vonk in Rainbow High: Runway Rush voor de Nintendo Switch, waar je eerste kunstproject op je wacht met het thema ‘Kunst kent geen grenzen’. Kruip in de huid van je geliefde Rainbow High-personages zoals Ruby, Poppy, Sunny, Jade, Skyler en Violet. Benut hun onderscheidende vaardigheden en bundel de krachten om jullie meest indrukwekkende creatie tot dusver te onthullen. Het team met het meest vernieuwende concept krijgt de eer om een grootschalig schoolproject te leiden. Laat je verbeelding de vrije loop en creëer iets magnifieks.

Verken de veelzijdige omgeving van Rainbow High voor inspiratie voor je project. Begin je avontuur in het atrium met zijn betoverende eenhoorn, vang de laatste schoolroddels op in de gemeenschappelijke ruimtes, verken de residentiële gangen, breng een bezoekje aan Sunny’s kamer en ontspan in de leerlingenlounge met videogames en selfie-mogelijkheden. Duik in de Regenboogclub, speur naar creatieve materialen in het atelier op de eerste verdieping en meer.

Werk aan je opdracht, verzamel regenboogdiamanten en speur naar aanwijzingen om de regenboogkluisjes te ontsluiten. Steun je vrienden in hun creatieve uitdagingen en gebruik de unieke vaardigheden van elk personage om trendy outfits te ontsluiten.

Dit project wordt #intens en zal de band tussen jullie op de proef stellen. Steun je BFF’s bij het overbruggen van hun verschillen. Je hebt het in je!

Rainbow High: Runway Rush | Nintendo Switch | PEGI: 3

Gratis winactie: 1x Rainbow high Runway Rush (Nintendo Switch)

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *