Winactie: 3x Pindakaaspakket van De Pindakaaswinkel

Sinds kort heb ik een nieuwe liefde. Niet op gebied van de romantiek (want mijn huidige partner bevalt me nog opperbest) maar op gebied van lekker, gezond en eerlijk eten. Ik heb namelijk de Pindakaaswinkel ontdekt. Ken jij ze al? Met hun veertien filialen zit er ook vast wel eentje bij jou in de buurt, maar ook wanneer dit niet het geval is, je kunt de potten eenvoudig online bestellen. De potten worden dan in een “nootpakket” bij je thuis bezorgd.

Pindakaaswinkel

Mits je geen pinda allergie hebt, heeft iedere Nederlander wel eens een boterham met pindakaas gegeten. Met of zonder nootjes. Maar ik kan je naar eer en geweten vertellen dat de pindakaas van dat bekende merk (“Wie is er niet groot mee geworden”) niet in de schaduw kan staan van de pindakaas van de Pindakaaswinkel. Zij verkopen namelijk heel veel verschillende variaties op de neutrale pindakaas (die uiteraard ook gewoon te koop is). Het idee voor verschillende smaken, begon ooit aan de keukentafel van Michiel (een bioboer), die daar verschillende smaken met elkaar ging combineren. Na diverse succesvolle testen is het idee van De Pindakaaswinkel ontstaan en inmiddels door heel veel mensen met open armen ontvangen.

Natuurlijke ingrediënten

De Pindakaaswinkel staat voor de gezondheid van mens en natuur. De potten (5,95 euro) bestaan uit pinda’s en een klein beetje kokosolie (en dus géén palmolie!). Ze bevatten geen extra suiker of zout en dat maakt de snack een goede en gezonde vleesvervanger. Inmiddels bestaat het assortiment uit de meest fantastische smaakcombinaties (Naturel, Karamel Zeezout, Chilipeper Citroengras, Dadel Kaneel, Kokos Zeezout, Sport, Pindasaus, Chocoladehartjes en rood fruit, Mokka, Belgische karamel chocolade, Witte chocolade pindastukjes, Koffie zeezout). Als je nog niet weet welke jij het allerlekkerste gaat vinden, kun je een proefpakket bestellen waarin tien smaken aanwezig zijn (17,95 euro). Zo kun je thuis rustig ontdekken welke smaak bij jou een grote glimlach op je gezicht tovert. Ik kan je nu al verklappen dat dit ongetwijfeld meer dan één smaak gaat zijn…

lijn groen oudersenzo
Winactie: Cartoon Network: Elliott van de Aarde
Winactie Bach Bloesem

Vermindering van de pinda-allergie

Onlangs heeft De Pindakaaswinkel in samenwerking met boerin Anniek en Vini Mini een allereerste Nederlandse pindakaas gelanceerd. Deze pindakaas moet er gaan zorgen voor een verminderde pinda-allergie.

In 2020 plant boerin Anniek een hectare vol met zes verschillende rassen pinda’s. Twee van de zes slaan aan, en al is de oogst beperkt, het experiment is een succes. Vini Mini wil de Hollandse pinda’s van de 2021 oogst graag gebruiken in hun babyproducten. Door kinderen op zeer jonge leeftijd deze superveilige pinda’s te geven, kan tot 80% van latere allergieën worden voorkomen.

De pinda’s van de eerste oogst zijn met de hand gepeld en thuis in de oven gebrand. Het is nog te weinig om per pot te verkopen, maar iedereen kan de eerste Nederlandse pindakaas gratis komen proeven in één van de Pindakaaswinkels.

lijn groen oudersenzo
xxx

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Winactie Pindakaaspakket
BabyBaby

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *