Winactie: 3x Pindakaaspakket van De Pindakaaswinkel

Sinds kort heb ik een nieuwe liefde. Niet op gebied van de romantiek (want mijn huidige partner bevalt me nog opperbest) maar op gebied van lekker, gezond en eerlijk eten. Ik heb namelijk de Pindakaaswinkel ontdekt. Ken jij ze al? Met hun veertien filialen zit er ook vast wel eentje bij jou in de buurt, maar ook wanneer dit niet het geval is, je kunt de potten eenvoudig online bestellen. De potten worden dan in een “nootpakket” bij je thuis bezorgd.

Pindakaaswinkel

Mits je geen pinda allergie hebt, heeft iedere Nederlander wel eens een boterham met pindakaas gegeten. Met of zonder nootjes. Maar ik kan je naar eer en geweten vertellen dat de pindakaas van dat bekende merk (“Wie is er niet groot mee geworden”) niet in de schaduw kan staan van de pindakaas van de Pindakaaswinkel. Zij verkopen namelijk heel veel verschillende variaties op de neutrale pindakaas (die uiteraard ook gewoon te koop is). Het idee voor verschillende smaken, begon ooit aan de keukentafel van Michiel (een bioboer), die daar verschillende smaken met elkaar ging combineren. Na diverse succesvolle testen is het idee van De Pindakaaswinkel ontstaan en inmiddels door heel veel mensen met open armen ontvangen.

Natuurlijke ingrediënten

De Pindakaaswinkel staat voor de gezondheid van mens en natuur. De potten (5,95 euro) bestaan uit pinda’s en een klein beetje kokosolie (en dus géén palmolie!). Ze bevatten geen extra suiker of zout en dat maakt de snack een goede en gezonde vleesvervanger. Inmiddels bestaat het assortiment uit de meest fantastische smaakcombinaties (Naturel, Karamel Zeezout, Chilipeper Citroengras, Dadel Kaneel, Kokos Zeezout, Sport, Pindasaus, Chocoladehartjes en rood fruit, Mokka, Belgische karamel chocolade, Witte chocolade pindastukjes, Koffie zeezout). Als je nog niet weet welke jij het allerlekkerste gaat vinden, kun je een proefpakket bestellen waarin tien smaken aanwezig zijn (17,95 euro). Zo kun je thuis rustig ontdekken welke smaak bij jou een grote glimlach op je gezicht tovert. Ik kan je nu al verklappen dat dit ongetwijfeld meer dan één smaak gaat zijn…

lijn groen oudersenzo
Winactie: Cartoon Network: Elliott van de Aarde
Winactie Bach Bloesem

Vermindering van de pinda-allergie

Onlangs heeft De Pindakaaswinkel in samenwerking met boerin Anniek en Vini Mini een allereerste Nederlandse pindakaas gelanceerd. Deze pindakaas moet er gaan zorgen voor een verminderde pinda-allergie.

In 2020 plant boerin Anniek een hectare vol met zes verschillende rassen pinda’s. Twee van de zes slaan aan, en al is de oogst beperkt, het experiment is een succes. Vini Mini wil de Hollandse pinda’s van de 2021 oogst graag gebruiken in hun babyproducten. Door kinderen op zeer jonge leeftijd deze superveilige pinda’s te geven, kan tot 80% van latere allergieën worden voorkomen.

De pinda’s van de eerste oogst zijn met de hand gepeld en thuis in de oven gebrand. Het is nog te weinig om per pot te verkopen, maar iedereen kan de eerste Nederlandse pindakaas gratis komen proeven in één van de Pindakaaswinkels.

lijn groen oudersenzo
xxx

Wat verloten we?

We gaan drie overheerlijke pindakaaspakketten van De Pindakaaswinkel verloten met daarin tien verschillende smaken, t.w.v. 17,95 euro.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur je mail naar winactie@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Pindakaas’ en vergeet niet je naam en adres te vermelden.
Om kans te maken is het noodzakelijk dat je je hebt aangemeld voor het ontvangen van onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 26 juni 2021 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

5 boosterpacks Pokémon Sword & Shield
Baby Born Magic Girl
Win een boek!
Schoolspullen t.w.v. 35 euro bij Bruna
Duurzaam tuinieren voor kinderen
Pieter Konijn pakket
Toen Rups een vlinder werd
Buurman & Buurman pakket!
Elliott van de Aarde pakket
Bach Bloesem Mix
5th Season fruit bites

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Winactie Pindakaaspakket
lijn groen peuteren

6 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *