Winactie: 3x Pieter Konijn pakket

Pieter Konijn winactie

Joehoeoeoeoeo!! De bioscopen mogen hun deuren weer openen. Heb jij daar ook zo naar uit gekeken? Ik bel dol op het grote doek! Een film komt zo heftiger en intenser bij je binnen als je hem in groot beeld en omringd door geluid ervaart. Alsof je zelf deelgenoot bent van de film. Heerlijk! Doordat de bioscopen weer bezoekers mogen ontvangen, worden er er diverse nieuwe filmen gelanceerd, voor groot én klein(er). Zoals bijvoorbeeld de nieuwe film van Pieter Konijn: Pieter Konijn op de vlucht! In deze film is het eigenwijze en ondeugende konijn weer helemaal terug!

Pieter Konijn op de vlucht

Bea, Thomas en de konijnen zijn samen uitgegroeid tot één grote familie, maar ook al doet hij nog zo zijn best, toch kan Pieter zijn ondeugende reputatie maar niet van zich afschudden. Als hij buiten de tuin op avontuur gaat komt Pieter in de problemen en doet zijn familie er alles aan om hem te vinden.

Tommie Christiaan spreekt de stem in van Pieter. Zussen Shelley Vol, Amy Vol en Lisa Vol (OG3NE) nemen de stemmen van de drieling Flopsie, Mopsie en Wipstaart voor hun rekening. Verder met de stemmen van o.a. Do (Bea), Joey Schalker (Thomas Verhoef), Jan Versteegh (Benjamin Wollepluis), Levi van Kempen (Diederik Stadsmuis) en Roué Verveer (Jan Willem de Haan). Pieter Konijn is gebaseerd op de personages van Beatrix Potter.

Deze familiefilm duurt 93 minuten en is Nederlands gesproken. Vanaf 9 juni te zien in de bioscoop!

Om te vieren dat we weer naar de bioscoop mogen, gaan we drie pakketten verloten van deze nieuwe film!

lijn groen oudersenzo
Pieter Konijn winactie

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Pieter Konijn winactie
BabyBaby

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *