Winactie: 3x Pieter Konijn pakket

Pieter Konijn winactie

Joehoeoeoeoeo!! De bioscopen mogen hun deuren weer openen. Heb jij daar ook zo naar uit gekeken? Ik bel dol op het grote doek! Een film komt zo heftiger en intenser bij je binnen als je hem in groot beeld en omringd door geluid ervaart. Alsof je zelf deelgenoot bent van de film. Heerlijk! Doordat de bioscopen weer bezoekers mogen ontvangen, worden er er diverse nieuwe filmen gelanceerd, voor groot én klein(er). Zoals bijvoorbeeld de nieuwe film van Pieter Konijn: Pieter Konijn op de vlucht! In deze film is het eigenwijze en ondeugende konijn weer helemaal terug!

Pieter Konijn op de vlucht

Bea, Thomas en de konijnen zijn samen uitgegroeid tot één grote familie, maar ook al doet hij nog zo zijn best, toch kan Pieter zijn ondeugende reputatie maar niet van zich afschudden. Als hij buiten de tuin op avontuur gaat komt Pieter in de problemen en doet zijn familie er alles aan om hem te vinden.

Tommie Christiaan spreekt de stem in van Pieter. Zussen Shelley Vol, Amy Vol en Lisa Vol (OG3NE) nemen de stemmen van de drieling Flopsie, Mopsie en Wipstaart voor hun rekening. Verder met de stemmen van o.a. Do (Bea), Joey Schalker (Thomas Verhoef), Jan Versteegh (Benjamin Wollepluis), Levi van Kempen (Diederik Stadsmuis) en Roué Verveer (Jan Willem de Haan). Pieter Konijn is gebaseerd op de personages van Beatrix Potter.

Deze familiefilm duurt 93 minuten en is Nederlands gesproken. Vanaf 9 juni te zien in de bioscoop!

Om te vieren dat we weer naar de bioscoop mogen, gaan we drie pakketten verloten van deze nieuwe film!

lijn groen oudersenzo
Pieter Konijn winactie

Wat verloten we?

We gaan drie pakketten van Pieter Konijn verloten, met daarin een unieke headphone, pollepel, theedoek en een tattoo sheet.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur je mail naar winactie@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Pieter Konijn’ en vergeet niet je naam en adres te vermelden.
Om kans te maken is het noodzakelijk dat je je hebt aangemeld voor het ontvangen van onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 7 juli 2021 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaar!

liefs Marion

Onze andere winacties

5 boosterpacks Pokémon Sword & Shield
Baby Born Magic Girl
Win een boek!
Schoolspullen t.w.v. 35 euro bij Bruna
Duurzaam tuinieren voor kinderen
Toen Rups een vlinder werd
Buurman & Buurman pakket
Neckpillow Dooky
Pindakaaspakket
Elliott van de Aarde pakket
Bach Bloesem Mix
5th Season fruit bites

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Pieter Konijn winactie
lijn groen peuteren

5 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *