Gratis winactie: 2x game Paw Patrol World (Nintendo & Playstation)

Welkom bij onze nieuwe winactie! De bladeren vallen van de bomen en de dagen worden korter, maar wij hebben iets speciaals in petto om je op die regenachtige dagen te verwarmen. We zijn verheugd om aan te kondigen dat we 4 fantastische prijzen hebben om weg te geven. Doe mee aan onze gratis winactie en maak kans op één van de 2 exemplaren van het spannende PAW Patrol World voor Nintendo Switch of één van de 2 exemplaren voor PS4! Duik in de avontuurlijke wereld van PAW Patrol en geniet van uren speelplezier, perfect voor die gezellige herfstdagen binnen.

Het deelnemen is volledig gratis en het enige wat tussen jou en deze opwindende prijzen staat, is een eenvoudige mail! Mis deze kans niet om je herfstdagen op te fleuren met wat vrolijke game-actie. Jouw avontuur in de wereld van PAW Patrol wacht op je, en wie weet ben jij wel de gelukkige winnaar!

Gratis winactie: 2x game Paw Patrol World (Nintendo & Playstation)

PAW Patrol World

Duik in een spetterend avontuur met je favoriete puppy’s in PAW Patrol World. Neem de controle over hun kenmerkende voertuigen en zet een stokje voor de zeppelinellende veroorzaakt door Burgemeester Humdinger. Beleef een fris verhaal en missies geïnspireerd door de geliefde tv-serie, terwijl je verkent van Avonturenbaai tot Jake’s berg, de weelderige jungle en het majestueuze Blaffenburcht.

Verrijk je speelervaring door het verzamelen van een scala aan items zoals expressieve emotes, schattige puppy-outfits, creatieve voertuigstickers en kunstzinnige postzegels. Voeg een persoonlijk tintje toe met verzamelde kunst voor de Chickaletta-tentoonstelling. Het ultieme PAW Patrol-avontuur komt tot leven voor één of twee spelers, waarbij je de kans krijgt om in de pootafdrukken van Chase, Skye, Marshall en Everest te stappen. Elk van deze dappere pups brengt unieke vaardigheden naar de tafel, klaar om de dag te redden en voor onvergetelijke speelplezier te zorgen!

Paw Patrol World Nintendo Switch
Paw Patrol World PS4

Gratis winactie: 2x game Paw Patrol World (Nintendo & Playstation)

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *