Winactie: Maak kans op een nieuwe outfit van Norah!

Gratis winactie: Maak kans op een nieuwe outfit van Norah!

De feestmaand is weer in zicht! En al die feestelijkheden zijn niet alleen leuk, maar meestal ook een stevige inbreuk op je financiën. Je kunt dus wel een meevallertje gebruiken. Hoe leuk zou het zijn om tijdens het kerstdiner te paraderen in een nieuwe outfit! En niet alleen jij, maar ook je twee beste vriendinnen! Of je twee zussen! Of jij, je moeder en schoonmoeder! Want… met deze winactie kun je kans maken op een nieuwe outfit voor jezelf, plus een outfit voor twee personen naar keuze! Dus je maakt maar liefst kans op drie outfits van Norah (Damesmode in maat 36-48). Lees snel verder!

Over Norah

Bij Norah zijn ze ervan overtuigd dat kleding niet alleen mooi moet staan, maar je ook zelfverzekerder moet maken. Ze vinden het belangrijk dat elke vrouw mooie kleding kan kopen die bij haar past, met als doel haar zelfvertrouwen te geven om wie ze is. De collectie van Norah is breed; van hippe rokken, warme vesten, strakke leggings tot zwierige jurken. Alles laat zich goed combineren. Ze hebben zelfs een eigen denim collectie!

Wekelijks wordt de collectie uitgebreid met items volgens de laatste trends en in kleuren en prints die goed aansluiten bij het seizoen. Mooie items voor een aantrekkelijke prijs. Surf rustig door de webshop en laat je inspireren!

En het meest mooie is natuurlijk dat je kans kunt maken op een nieuwe outfit voor jezelf plus een outfit voor twee vriendinnen naar keuze. Lees snel verder om te ontdekken hoe je kans maakt!

lijn groen oudersenzo
Gratis winactie: Maak kans op een nieuwe outfit van Norah!

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Gratis winactie: Maak kans op een nieuwe outfit van Norah!

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

7 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *