Winactie: Maak kans op een nieuwe outfit van Norah!

Gratis winactie: Maak kans op een nieuwe outfit van Norah!

De feestmaand is weer in zicht! En al die feestelijkheden zijn niet alleen leuk, maar meestal ook een stevige inbreuk op je financiën. Je kunt dus wel een meevallertje gebruiken. Hoe leuk zou het zijn om tijdens het kerstdiner te paraderen in een nieuwe outfit! En niet alleen jij, maar ook je twee beste vriendinnen! Of je twee zussen! Of jij, je moeder en schoonmoeder! Want… met deze winactie kun je kans maken op een nieuwe outfit voor jezelf, plus een outfit voor twee personen naar keuze! Dus je maakt maar liefst kans op drie outfits van Norah (Damesmode in maat 36-48). Lees snel verder!

Over Norah

Bij Norah zijn ze ervan overtuigd dat kleding niet alleen mooi moet staan, maar je ook zelfverzekerder moet maken. Ze vinden het belangrijk dat elke vrouw mooie kleding kan kopen die bij haar past, met als doel haar zelfvertrouwen te geven om wie ze is. De collectie van Norah is breed; van hippe rokken, warme vesten, strakke leggings tot zwierige jurken. Alles laat zich goed combineren. Ze hebben zelfs een eigen denim collectie!

Wekelijks wordt de collectie uitgebreid met items volgens de laatste trends en in kleuren en prints die goed aansluiten bij het seizoen. Mooie items voor een aantrekkelijke prijs. Surf rustig door de webshop en laat je inspireren!

En het meest mooie is natuurlijk dat je kans kunt maken op een nieuwe outfit voor jezelf plus een outfit voor twee vriendinnen naar keuze. Lees snel verder om te ontdekken hoe je kans maakt!

lijn groen oudersenzo
Gratis winactie: Maak kans op een nieuwe outfit van Norah!

Wat verloten we?

We gaan een volledig nieuwe outfit t.w.v. 100 euro van Norah verloten en daarnaast mag je twee outfits weggeven! Je mag dus ook nog eens voor de Kerstvrouw spelen! Hoe leuk is dat!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur een mail naar winactie@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Norah’. Surf naar de Norah.eu en laat ons weten wat je favoriete item is. Ook horen we graag welke twee vrouwen jij zou willen verrassen met een nieuwe outfit. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!
Om kans te maken is het noodzakelijk dat je je hebt aangemeld voor het ontvangen van onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 9 december 2022 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

Bounce smartwatch
Baby Born badkuip & pop
Weleda Alles-in-één Balsem
Muurcirkel Seemly

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Gratis winactie: Maak kans op een nieuwe outfit van Norah!

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

7 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *